פורסם 2010 באוגוסט 1815 שנים אחרי שאני הורג לדוגמא 3 פעמים ברציפות לא מופיע את ההודעה להפעיל UAV (ללחוץ 4 כדי להפעיל UAV)וכנ"ל לגבי השאר פשוט אין לי טילים UAV והשאר איך פותרים דבר כזה? ??? up
פורסם 2010 באוגוסט 1815 שנים מתחת לCREATE A CLASS בתפריט יש לך CALLSIGNS AND KILLSTREAKS, כנס לשם והאופציה התחתונה היא KILLSTREAK REWARDS.תבחר שם מה לסמן מתוך מה שכבר פתחת.
פורסם 2010 באוגוסט 1915 שנים מתחת לCREATE A CLASS בתפריט יש לך CALLSIGNS AND KILLSTREAKS, כנס לשם והאופציה התחתונה היא KILLSTREAK REWARDS. תבחר שם מה לסמן מתוך מה שכבר פתחת. תודה נפתרה הבעיה
פורסם 2010 באוגוסט 2015 שנים לוקח שעות למצוא משחק TDM או FFA ...היתה פרישה המונית או משהו בזמן האחרון?
פורסם 2010 באוגוסט 2215 שנים חבר'ה אני חייב עזרה בקיצור המשחק פתאום עובד לי ממש ממש לאט עד כדי בלתי שחיקלא יודע איך פתאוםאבל הורדתי את כל ההגדרות להכי נמוך וגם בכרטיס עצמו וכלום לא עוזר התקנתי דרייבר של הכרטיס חדש כמו שצריך וגם אותו דברמה שהכי מצחיק שסטארקראפט2 עובד לי חלק- ז"א אין את ההרגשה שקרה משהו בזמן שלא הייתי בבית.מה אפשר לעשות? למישהו זה גם קרה?
פורסם 2010 באוגוסט 2215 שנים חבר'ה אני חייב עזרה בקיצור המשחק פתאום עובד לי ממש ממש לאט עד כדי בלתי שחיקלא יודע איך פתאוםאבל הורדתי את כל ההגדרות להכי נמוך וגם בכרטיס עצמו וכלום לא עוזר התקנתי דרייבר של הכרטיס חדש כמו שצריך וגם אותו דברמה שהכי מצחיק שסטארקראפט2 עובד לי חלק- ז"א אין את ההרגשה שקרה משהו בזמן שלא הייתי בבית.מה אפשר לעשות? למישהו זה גם קרה?לא יודע אם זה יכול לגרום לזה, אבל יכול להיות הפעלת אותו במצב בטוח?או שמשהו ישתנה בהגדרות של המשחק..?
פורסם 2010 באוגוסט 2215 שנים וואלה לא.. הפעלתי רגיל וזהו גם בCOD4 זה מקרטע בטירוףגם במולטי גם בסינגלרק בשני המשחקים בהאלה
פורסם 2010 באוגוסט 2315 שנים Hello?Knock knock?Is anybody still playing?Dagde?DJ?Simon?Riplet?Anybody here or the game is officialy dead?
פורסם 2010 באוגוסט 2315 שנים לי יוצא לשחק בערך פעם אחת בשבוע, אולי 3-4 בסופשים. וגם כל פעם היא לא יותר מחצי שעה
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים Hello?Knock knock?Is anybody still playing?Dagde?DJ?Simon?Riplet?Anybody here or the game is officialy dead?מה איתי? שכחת אותי?
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים Hello? Knock knock? Is anybody still playing? Dagde? DJ? Simon? Riplet? Anybody here or the game is officialy dead?
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים אתמול בערב דווקא מצאתי משחקים די מהר למרות שבתקופה האחרונה באמת נהיה יבש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.