עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

האמת שבזה אני איתך GMAN IL גם לי נחמד שאני לא צריך להתעסק יותר מדי בחיפוש שרתים.עם זאת,זה יכול היה להיות נחמד אם הם היו מוסיפים את השרתים היעודיים בנוסף לIWNET הזאת. והדברים ידועים ואכמ"ל :)

• תגובות 8.3k
  • צפיות 631.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא יודע מה איתכם, אני מסתדר בכיף עם דפדפן השרתים המובנה של COD4.

כמעט בכל זמן נתון יש לי לפחות 15-20 שרתים עם פינג מתחת ל100 וכמות נורמאלית של שחקנים.

פורסם

חוץ מזה שלהיכנס לרשימת השרתים, לסנן לפי סוג המשחק הרצוי ולהיכנס לשרת עם פינג נמוך לוקח חצי מהזמן שלוקח למערכת הזאת להכניס אותך למשחק

פורסם

חוץ מזה שלהיכנס לרשימת השרתים, לסנן לפי סוג המשחק הרצוי ולהיכנס לשרת עם פינג נמוך לוקח חצי מהזמן שלוקח למערכת הזאת להכניס אותך למשחק עם לאגים נוראיים מטוליסטים G18'S RPG ראנרים ללא אפשרות להעיף אותם, שלא נדבר על האקרים ועל ניתוקים ו kickים כל חצי משחק

פורסם

IWNET רחוקה מלהיות מושלמת (בלשון המעטה) נקווה שיפיקו לקחים ל- MW3. (אם בכלל יהיה דבר כזה).

סה"כ אחרי הרבה שעות של משחק , החוויה היא סבירה לחלוטין.

פורסם

אני מתנצל מראש על השפה...

steam המזדיינים האלו, החבורת חסרי יכולת בסיסית בכתיבת תוכנה, שיארגנו להם כבר טיול לאירן ושיגמרו את הסירחון הזה.

אני נאלץ להוריד את כל המשחק מהשרת המזורגג הזה עוד פעם, פעם שניה בשבועיים!!!

קודם הוא עושה לי update של 50 דקות, אחרי זה המשחק כמובן לא עולה (could not load localization bla bla bla) אני עושה verify ועכשיו הוא מוריד לי מחדש 98!!! קבצים שזה איזה 3 ג'יגה! מה הם חושבים לעצמם? שאבא שלי עובד במפעל לרוחב פס? וכל הדרק הזה למרות שבכלל יש לי עותק פיזי של המשחק...

איזה סיכוי יש שהמשחק הבא לא יהיה דרך steam? די, כבר אין לי כח למשחק הזה...

פורסם

הכנס את הדיסק - מחק את המשחק - התקן אותו מחדש - נגמר הסיפור.

היינו שם, עשינו את זה.

פורסם

הכנס את הדיסק - מחק את המשחק - התקן אותו מחדש - נגמר הסיפור.

היינו שם, עשינו את זה.

כן, זו לא "ה"בעיה של המשחק ,הסרה והתקנה מחדש דרך הדיסק היו פותרות את הסיפור הרבה יותר מהר...

מחכה לblack ops ,בטירוף!!

פורסם

כן, זו לא "ה"בעיה של המשחק ,הסרה והתקנה מחדש דרך הדיסק היו פותרות את הסיפור הרבה יותר מהר...

מחכה לblack ops ,בטירוף!!

מרוב טירוף הפסקת לשחק :smile1:

פורסם

תזכרו שכגודל הציפיה כך גודל האכזבה (ראו עמוד 1-5..).

פורסם

תזכרו שכגודל הציפיה כך גודל האכזבה (ראו עמוד 1-5..).

חוץ מב- MW2 , אני זוכר שהיו לי ציפיות בשמיים אחרי COD4 והם פשוט ענו על כל הציפיות , טוב אולי חוץ מה- IWNET :)

פורסם

For some reason.. you always protect this shitty IWnet and this shitty game.. why?! :bash: :bash:

פורסם

כואב לך? :lol:

בכ"מ BO לא יכול להיות פחות טוב מMW2 מהסיבה הפשוטה שיש DEDICATED SERVERS והמפתחים במפורש הדגישו כמה שהם מקשיבים לקהילה וכמה שהם שמים לב לכל השטויות ששנאו בMW2. המטרה שלהם היא לקחת את הגביע מIW והם יעשו הכל כדי להצליח.

אני אישית הפסקתי לשחק MW2 אחרי שיומיים ברצף כל משחק שני ראיתי 1-4 וולהאקרים... :-\

מי שרוצה להצטרף אליי בCOD4 מוזמן. :D

פורסם

כואב לך? :lol:

בכ"מ BO לא יכול להיות פחות טוב מMW2 מהסיבה הפשוטה שיש DEDICATED SERVERS והמפתחים במפורש הדגישו כמה שהם מקשיבים לקהילה וכמה שהם שמים לב לכל השטויות ששנאו בMW2. המטרה שלהם היא לקחת את הגביע מIW והם יעשו הכל כדי להצליח.

אני אישית הפסקתי לשחק MW2 אחרי שיומיים ברצף כל משחק שני ראיתי 1-4 וולהאקרים... :-\

מי שרוצה להצטרף אליי בCOD4 מוזמן. :D

איך אתה מזהה האקרים?

פורסם

הדבר היחיד שמעצבן אותי שבזבזתי כסף על חבילות המפות החדשות וכבר חודשים בגלל זה אני לא משחק עם ישראלים אלא רק שרתים עם 100+ Ping.

רק עם IW וActivision יכול לקרות מצב שקנית מוצרים משלימים והם מזיינים אותך בתחת במקום לשפר את חווית המשחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים