עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

איזה יופי של מעברים :yelclap:

והסאונדטרק פשוט יפייפה (Sun Spark)

• תגובות 8.3k
  • צפיות 638.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אכן, ראיתי את זה היום בבוקר, עריכה מושלמת לטעמי, למרות שהכל שם בפרייבטים אבל עדיין, יפה שהוא השקיע ככה, לי אין סבלנות לכאלה דברים :P

פורסם

היה לפני כמה שנים סרטון כזה על Halo 3.. יפה מאוד

פורסם

סוף סוף משו בת'רד הזה ששווה תגובה ;)

אחלה סירטון :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

אכן מגניב,אגב העלו ליוטוב את הקטע החביב עלי מהסאונדטרק הרשמי-גירסא מוארכת ומדונדשת של הקטע עם שפרד שר"י.

מי שאהב הנה לינק- http://www.youtube.com/watch?v=WqYIt87071k

פורסם

סוף סוף משו בת'רד הזה ששווה תגובה ;)

אחלה סירטון :yelclap: :yelclap: :yelclap:

לדעתי מתאים לפורום עריכת וידאו כי לראות שהוא הורג את אותו השחקן כל הזמן ועוד בפרייוט לא מעניין את השמא... :jump:

פורסם

הסרטון מרשים מאוד אבל הוא לא במשחק אמיתי , זה ברור שהוא מבוים.

שימו לב שהשחקן הורג כל הזמן את אותו היוזר.

עדיין , המעברים מרשימים מאוד.

פורסם

זה אמור להיות מבויים.. כל היופי זה המעברים

פורסם

אם אתם רוצים משחקיות מרשימה, אמנם זה לא MW2 אבל גם COD4 יעשה את העבודה. ;)

תתפנקו:

לMW2 תראו את Sandy Ravage.

ד"א שמתי לב שיש הבדל עצום בין הPC לקונסולות ברמת הממוצעות~ של השחקן הNOOB, בקונסולה בסרטונים שמים בל איך יש המונים של שחקנים שפשוט אין להם מושג מה הולך, הם לא מצליחים לשלוט כמו שצריך על המצלמה ובטח שלא לפגוע בך כמו שצריך... פשוט מסתובבים להם.

בPC ברגע שאיזה NOOB יראה אותך, לא משנה עד כמה הוא גרוע אם יהיו עוד אחד או שניים לידו שיראו אותך ואין לך מכסה אתה תמות. THEY'LL GET YOU.

פורסם

אם אתם רוצים משחקיות מרשימה, אמנם זה לא MW2 אבל גם COD4 יעשה את העבודה. ;)

תתפנקו:

לMW2 תראו את Sandy Ravage.

ד"א שמתי לב שיש הבדל עצום בין הPC לקונסולות ברמת הממוצעות~ של השחקן הNOOB, בקונסולה בסרטונים שמים בל איך יש המונים של שחקנים שפשוט אין להם מושג מה הולך, הם לא מצליחים לשלוט כמו שצריך על המצלמה ובטח שלא לפגוע בך כמו שצריך... פשוט מסתובבים להם.

בPC ברגע שאיזה NOOB יראה אותך, לא משנה עד כמה הוא גרוע אם יהיו עוד אחד או שניים לידו שיראו אותך ואין לך מכסה אתה תמות. THEY'LL GET YOU.

כל כך צודק.. אני רואה גיימפלייס של MW2 בקונסולה ואני נשאר בשוק לפעמים, ברוב הסרטונים היפים יותר שמעלים שם מופיעים נובים רציניים שפשוט לא יודעים מה הולך שם .... :bash:

פורסם

+1

The first time I got the console in Israel I got to a 6 killsreak (almost harriers) on my first FFA game, people just didn't hit me.. :screwy:

Even the high levels.

פורסם

טוב חברים , אני כבר קרוב לשבועיים משחק ב- 2 חבילות ההרחבה.

אני יכול לספר לכם שבהחלט היה שווה לקנות אותם.

המפות החדשות (והישנות) הן מעולות ולאחד כמוני שמשחק לא מעט , זה בהחלט הכניס חיים חדשים למשחק.

לא נתקלתי בבעיה של פינגים ובד"כ היה עם מי לשחק במפות.

מי שלא קנה כי זה עניין עקרוני עבורו , אני מכבד את זה ומבין את זה וזה לא קשור לדיון.

פורסם

היה לי היום הוסט מיגרישן והתנתקות באמצע קריאה (שלי) לניוק.

נחמד ביותר.

בזמן האחרון לקחתי על עצמי אתגר להשיג 2 ניוקים במשחק אחד ועד עכשיו לא כל כך מצליח.

להשיג את הניוק הראשון , למות בכוונה ואז להשיג עוד אחד ולהפעיל את שניהם ביחד . יכול להיות נחמד.

פורסם

Right, it says "A tactical nuke is already inbound!"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים