פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים מת כבר לאסוף אותו, כנראה שזה יהיה רק בסופש אני מקווה שיפתחו הרבה שרתים ישראלים
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים ביקורת ראשונה של GT , קיבל ציון של : 9.5http://www.gametrailers.com/video/review-hd-modern-warfare/58370
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים 8800GT יסחוב אותו? יש לי מעבד I7 ו6 גיגה זיכרון , אבל כרטיס מסך ישן יחסית
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים יש כל מיני אתרים שבודקים את המערכת שלך ואומרים לך אם כן או לא (יש את Yougamers ואת SystemRequirementsLab)GT פשוט הציפו את האתר שלהם ב11 סרטונים של המשחק , חלק מכילים ספויילרים וחלק מראים סגנונות משחק , פשוט מטורף מה שהולך שם...
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים סוף כל קוף המשחק אצלי!חחח הייתי היחיד בחנות, היה ממש ריק שם אבל המוכר אמר שבערב באו בסביבות ה80 איש
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים 80 אנשים מאושרים שהפכו לממורמרים ברגע שהם הגיעו וגילו שהם לא יכולים לשחק עד 1:30 בלילה.... תתחדש מקסים!
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים 80 אנשים מאושרים שהפכו לממורמרים ברגע שהם הגיעו וגילו שהם לא יכולים לשחק עד 1:30 בלילה.... תתחדש מקסים! אני לא ממורמר... סיימתי הרגע את המשחק... זה חתיכת סרט של 7 שעות שאתה משתתף בו וחווה בו כול רגע.
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים זה היה בצחוק... דרך אגב , אתה חולה נפש (בצורה הכי חיובית שאפשר...) , אני לא מאמין שסיימת כבר את המשחק... (תעשה לי טובה, אם אתה מתכנן לרשום ספויילרים , אל תשכח לסמן אותם בצהוב או בלבן... )
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים זה היה בצחוק... דרך אגב , אתה חולה נפש (בצורה הכי חיובית שאפשר...) , אני לא מאמין שסיימת כבר את המשחק... (תעשה לי טובה, אם אתה מתכנן לרשום ספויילרים , אל תשכח לסמן אותם בצהוב או בלבן... ) אני לא אחד מהאלה שאוהבים להרוס לאחרים את הפתעה... שים לב שאפילו תמונות של קרב לא העזתי להעלות לפה. בקיצור המשחק שווה כול אגורה רק בשביל הסינגל עצמו!
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים נו אז יאללה, כנס למולטי ודווח מה המצב שם... (פינגים,כמות שחקנים וכד'...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.