פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים אהלן, קיבלתי לפני שבוע Dell Latitude 6400 דנדש, אחרי נבירות ארוכות בפורום.הוא הגיע עם XP עליו, כרגע לא שיניתי את מ"ה.יש כל מיני בעיות הם הWI-FI, אבל הבעיה העיקרית היא שאחרי שהלפטופ חוזר ממצב Sleep, הWi-Fi לא מתחבר אוטומטיתולא מזהה רשתות.אחרי שאני עושה בעצמי Start ל-Service של הWi-Fi(הוא על אוטומטי, אמור להשאר דלוק בלי קשר)הוא מצליח לזהות רשתות, מתחבר ועושה רושם שהוא מחובר,רק שהתקשורת עובדת בדיוק לדקה ואז מפסיקה.נוצר מצב שבו האייקון מראה שיש חיבור לרשת, אך בפועל אין תקשורת ואי אפשר להתחברלשום אתר.אם אני אעשה Restart ל-Service ואתחבר מחדש לרשת, שוב תהיה רשת לדקה-שתי דקותוחוזר חלילה.בלי קשר, הרבה פעמים ה-Service למטה בעת עליית מ"ה ועד שאני לא מפעיל אותואני לא רואה רשתות שאפשר להתחבר אליהן.דיברתי עם התמיכה (יעל מערכות במקרה שלי) והם ברוב חוצפתם אמרו לי שהם לא מביניםב-WI-FI ואני צריך לדבר עם מייקרוסופט.הבעיה מאוד מטרידה, אשמח לעזרה או עצה רלבנטית.
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים מחבר לא עדכנתי דרייברים, הוא הגיע דנדש מהחברה לפני כמה ימיםואני משתמש בכלי הדיפולטי של windows, בכלל לא שמתי לב שיש כלי של dell.
פורסם 2009 בנובמבר 516 שנים אני חושב שאתה יודע מה הצעד הבא שאתה צריך לעשות...ספויילר:לעדכן דריבריים מהאתר של DELL ואם זה לא עוזר לנסות עם הכלי של DELL.
פורסם 2009 בנובמבר 716 שנים תחפש באתר של דל את הדרייברים של המחשב שלך ותראה שם בקטגוריית NETWORK כלי של דל בנוסף לדרייברים של אינטל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.