עבור לתוכן

קנייה קבוצתית של 5850 או 5870 או 5770

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה

מבחינת ביצועים, 5870 בודד לעומת מערך CF של 4870

מה ההבדלים?

• תגובות 105
  • צפיות 9.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייתי אומר שהביצועים יהיו לפה ולשם, אין תשובה חד משמעית, בגלל שמערך HD4870 בCF הוא חזק מאשר HD4870X2 למשל.

פורסם

מעניין לגבי ה 5870X2 או מה שלא יהיה שמו

כמה לדעתך הוא יעלה?

והוא אכן יתן ביצועים טובים?

תאכלס, לאחרונה אני קצת מתאכזב ממערך CF, עושה לא מעט בעיות הרבה פעמים, וגם יש עניין של SHUTTERING או איך שלא קוראים או רושמים את זה (זה מצב בו גם אם יש לך 60 פריימים לשניה, עדיין המסך "נקרע" כזה, לכן נראה פחות חלק מאשר כרטיס בודד שהיה נותן נניח רק 40 פריימים לשניה).

זה גם למה אני מאוד מחכה לראות מה כרטיס מסך שמשתמש במעבד בודד כמו ה GT300 של NVIDIA יתן.

פורסם

דווקא לא זכור לי שינם הבדלי ביצועים בין HD4870 CF ל - HD4870X2 (ואם כבר יש אז זה קצת לטובת הכרטיס הכפול).

בהשוואה של HD5870 ל - HD4870X2 הראשון מוביל לרוב אבל גם מפסיד במספר משחקים.

מה שכן שהוא צורך חשמל כמו HD4870 בודד (אם לא קצת פחות אפילו).

פורסם

אם יצא בקרוב גרסה "מואצת" של 5870, שגם תבוא עם קירור הרבה יותר רציני ואיכותי, מה שיאפשר אפילו עוד יותר OC.

בהחלט נראה לי עדיף ממערך CF, גם בגלל צריכת חשמל נמוכה יותר, גם חוסך סלוט בלוח האם, גם אפשר להסתפק בספק כוח חלש יותר, וגם כפי שאמרתי, תמיד עדיף כרטיס מסך בודד מאשר מערך CF (אפילו כשיש הבדלי ביצועים מבחינת FPS)

הנה, את הכרטיס הזה לדוגמא לא הייתי מתנגד לקנות (במיוחד אם הייתי יודע שהמחיר יהיה 2000 ולא כמו היום שהכל פתאום קפץ)

http://www.sapphiretech.com/presentation/media/?psn=0004&articleID=2371

Vapor-X HD 5870

ההיתרון שלו שגם מהיר יותר, גם יאפשר הרבה יותר OC, וגם אני מאוד אוהב את הקירור של הויפר שמאפשר גם מערכת קירור הרבה יותר טובה ורצינית מצד אחד, וגם הרבה יותר שקט (גם אחרי הרבה OC, עדיין שומר על שקט)

פורסם

הVapor-X אולי שקט יותר, אבל הוא לא מקרר הרבה יותר טוב מהסטוק...

http://www.hexus.net/content/item.php?item=20948&page=8

ואני אישית מעדיף קירור שמוציא אויר חם מחוץ למארז ;)

פורסם

בכל אופן אני מוכן לקנות HD5870 של חברת ASUS תוסיפו אותי למכירה הקבוצתית בקשה.

כמובן שאני גם מוכן להתגמש אם כולם יצטרכו ללכת על אותו סוג כרטיס (דוגמאת SAPPHIRE או GIGABYTE)...

פורסם

אין שום סיבה שלא לקנות את החברה שהדגם שלה הוא הזול ביותר

פורסם

גםםםםםםםם אנייייייייייייייייייי

מוכן לכרטיס 5850

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

פורסם

אני גם רוצה אחד משניהם עוד לא סגור על זה..

יש לך כבר מחירים על שניהם ?

אני רוצה לשמוע את המחיר. או יותר נכון לראות..

פורסם
  • מחבר

בוקקקקררררררררררררררררר ... טוב :hi:

יום חדש, שבוע חדש, כרטיס חדש ? נחיה ונראה.

תשובה עדיין אין ( לא אשמתי, כלל החנויות שדיברתי איתן פשוט נעלמו בערפילים ) אבל כמו שאומרים ... סבלנות.

למי שאין סבלנות ... צ'טערת. גם אני על קוצים.

בטח מטגנים אותנו על אש קטנה ואז איזה חנות תביא מחיר שיהיה נמוך טיפה מהשוק, תבינו לבד,

וכולם פה יקפצו כמו חרגולים. ( חוץ ממני, אני צפרדע )

פורסם

טוב נחכה לעידכונים :)

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הללוייה !!

ישנו צדיק אחד בסדום וכל הכבוד לו על המענה. הערכתי הכנה לאדם שעומד במילתו. :xyxthumbs:

גיא גרניט מ TMS שלח לי תשובה .

עידכון בעמוד הראשי.

פורסם

טוב חברה מצטער אבל אני ויתרתי על הקניה הקבוצתית, קניתי מחנות קרובה לבית שלי שבמקרה יש לה רק כרטיס אחד של 5870... וזה גם יותר טוב לדעתי בגלל שאם קורה משהו לכרטיס ‎- ‎ יש מענה לאחריות הכרטיס בחנות זמינה וקרובה לבית...

פורסם

גם אני מותר לצערי בסוץ אני שם 400 שקל בשביל ה5770 ובעתיד אני ישים עוד אחד זה מארך מאוד נחמד ודיי חזק שמוצאי 24,000, תודה בכל מקרה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים