עבור לתוכן

מה ההבדל בין del vostro 1015 לבין del vostro A860

Featured Replies

פורסם

אני זקוק למחשב בשביל אח שלי

למטרת הצגת תמונות ( ללקוחות שלו כך שחשובה מאוד איכות המסך)

גלישה באינטרנט , אופיס

ואולי אם אפשר אז autocad ( רק אם זה אפשרי מבחינת התקציב)

קראתי בפורום שבתקציב שלו (עד 3500 ש"ח ) אלו הניידים המומלצים.

חשוב גם שהעיצוב של המחשב יהיה מרשים ( שוב בגלל הלקוחות).

נ.ב

הוא כנראה ישתמש בזה במשרד .

תודה

פורסם

ה-1015 הוא היורש של ה-A860, מכאן הוא חדש יותר, קצת יותר ביצועיסט ובכללי מומלץ יותר, אלא אם כן מדובר בתקציב נמוך מאוד.

מחשבים אלה הם עם מסכי מאט, ולמרות שבאופן כללי הייתי מעדיף מאט על מבריק, דווקא למטרה של הצגת תמונות אולי יש טעם ללכת על מחשב עם מסך מבריק, שכן הצבעים יותר "חיים". מסכים איכותיים באמת אין יותר במחשבים ניידים.

לגבי "עיצוב", זה פרמטר חסר משמעות. עיצוב הוא עניין של טעם. עדיף שיבחר משהו שנראה לו, ולא ינסה להתאים את העיצוב ללקוחותיו, שלך תדע מי הם יהיו. לדוגמה, אני חושב שמחשבי Thinkpad מהסדרות האחרונות של לנובו (T61,T400) הם מכוערים. אבל כשאני רואה אדם שזה המחשב האישי שלו, אני מבין שמדובר באדם שהשקיע סכום כסף נכבד על מחשב, כאשר אפשר היה להשיג משהו קרוב מבחינת ביצועים גם בחצי מחיר. מכאן אני מסיק שמדובר באדם שמבין דבר או שניים בניידים ובאיכות מוצרים באופן כללי, והרושם הראשוני שלי יהיה הרבה יותר חיובי מאשר אם עומד מולי איש עסקים, שיש לו האמצעים להשקיע, אבל בוחר ללכת על איזה צעצוע כמו DELL Inspiron. וגם הרושם הזה, הוא אגב, מטומטם, כי בת'כלס זה לא אומר דבר על המקצועיות של אותו אדם. אני מניח שהבנת את הנקודה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה.

אח שלי התלהב יותר מה del vostro 1320 ( הוא מוכן למתוח את התקציב ל 3850)

הוא שאל אותי אם הוא מסוגל להריץ autocad

מישהו יודע אם הוא יריץ autocad בכבוד ?

פורסם

לדעתי, כל עוד לא מדובר ב-3D rendering, אז כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים