עבור לתוכן

מישהו כאן היה בתאילנד לאחרונה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

^ שמעתי על זה... למרות שאני חובב פינג-פונג, אבל אני מעדיף לשחק איתם טניס שולחן

פורסם

אהלן

אני גם כרגע בתכנון טיול לתאילנד, גם כן אמרו לי לא להכנס לפינג פונג שוו, שודדים לך את התחת שם עם דרינקים וכ'ו.

השכרת אפנועים וכ'ו לצלם טוב טוב מסביב את הכל שאחרי זה לא יגידו לך ששרטת את האופנוע וידרשו תשלום.

לשמור טוב על החפצים שלך, יש מלא מלא כייסים בתאילנד.

כמה זמן אתה מתכון לטוס ?

פורסם

^^^ כן, גם חשוב.

בכלל עדיף לא להיות שם עם ארנק, רק חגורת בטן כזאת. אל תטרח לקנות אחת בארץ בריקושט באיזה 200 שקל, יש בקוואסן ב-15 שקל בערך..

אה, אופנוע ים זה BIG NO NO. המטרה של האופנועים האלה זה להמציא שריטות שלא קיימות (אתה יכול לצלם עד מחר..) ולחייב אותך לשלם עשרות אלפי שקלים. המשטרה לא תעזור, הם עובדים ביחד. שומר נפשו ירחק.

פורסם

לגבי הפינג פונג שואו , הייתי , נחמד , לא שדדו לי את התחת לא בדרינקים ולא פיזית

לגבי אופנועי ים , בהחלט לא (כמו שMilford רשם) מטרתם לעבוד על אנשים וצילומים לא עוזרים.

לגבי השכרת אופנועים רגילים , לא נתקלתי בבעיות מסויימות , יש בחלק מהמקומות ביטוח בתוספת מזערית של כמה עשרות בהאטים שמכסה על הכל.

פורסם
  • מחבר

אני נוסע לחודש - חודש וחצי (אני יודע שאני צריך ויזה)

פורסם

עשיתם מתאילנד בירת הפשע והרשע העולמי...

אני נסעתי עם מזומן,המחאות נוסעים וכרטיס אשראי , בכל מקום יש לך את האופציה לנעול את הדברים היקרים בכספת ויש את חגורות הכסף למיניהן בריקושט/למטייל/מסלול...

תדאג שיהיה לך צילומים של הדרכון ושאר תעודות חשובות (במידה ויש עוד) וזהו , מה הלחץ??

פורסם

צריך ויזה לתאילנד? אתה בטוח?

יש טיסות דרך אוזבקיסטן הכי זול שאפשר למצוא, בסביבות ה 700 דולר.

המליצו לי גם על האי פאי שהוא ממש יפה וכדאי כדאי לנסוע לשם לאיזה כמה ימים .

פורסם

ויזת תייר מחזיקה לחודש. אם הוא רוצה יותר הוא חייב להוציא ויזה מראש (או להתחיל לעשות ויזה-רן שעם החוק החדש נותנת רק שבועיים).

עשיתם מתאילנד בירת הפשע והרשע העולמי...

אני נסעתי עם מזומן,המחאות נוסעים וכרטיס אשראי , בכל מקום יש לך את האופציה לנעול את הדברים היקרים בכספת ויש את חגורות הכסף למיניהן בריקושט/למטייל/מסלול...

תדאג שיהיה לך צילומים של הדרכון ושאר תעודות חשובות (במידה ויש עוד) וזהו , מה הלחץ??

אף אחד לא בלחץ. :nixweiss:

פורסם

אי בשם פאי??

יש עיירה בצפון תאילנד בשם פאי אבל היא לא אי...

אם לזה התכוונת , אז היא מדהימה בנופים שלה...

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לגבי כשרות האוכל יש חדשות. יש מסעדה חדשה כשרה בקו סמוי - "המסעדה של צביקה".

www.wizataste.com

פורסם

תודה צביקה, כבר כמה חודשים שאנחנו מחכים לעדכונים כאן בת'רד.

:facepalm:

פורסם

אני טיילתי בקיץ האחרון חודשיים בתאילנד ולא שמתי את החגורה אפילו לא לשניה, אנשים סתם מפחידים עם סיפורים של הדוד של השכן שהחבר שמע מהתימני באוטובוס ולא גנבו לי כלום. לגבי האופנועי ים אני לא השכרתי בגלל השמועות ש"פתאום" המנוע לא עובד ונופל איזה חלק.. לגבי קטנועים שעולים איזה 100-200 באט כדאי שלא תשרוט כי כל שריטה עולה 1000 באט ואפילו יותר, בגלל זה אני העדפתי להשכיר אופנועים כבדים 650+ אמנם עולה 1000 באט ליום אבל המוכר התאילנדי לא מחפש אחרי זה אם דפקת לו את האופנוע או לא. ובפתאייה יש מסלול מירוצים די גדול אם זה מעניין אותך וכמובן הבית זונות הכי גדול בעולם (כולן שם :bash: תמורת חופן באטים).

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה לנעול את הדיון הזה? או שאתם מספיק בוגרים לא להקפיץ אותו...

פורסם

מה רע לך? שאנשים יספרו מנסיון שלהם מה הלך שם, ככה שפעם הבא מישהו יעשה חיפוש הוא ימצא את התראד הזה וכול הטיפים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים