פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים משחק חמוד, כיף לשחק בו עם עוד מישהו.אני אישית עברתי כמה בו כמה שלבים ושכחתי ממנו, לא ממש משחק שמחזיק אותך על קצה הכסא מה שנקרא .. אבל בהחלט משחק חמוד.
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים משחק שכיף לשחק עם הילדים, יש גם אפשרות ליצור "עולמות" ולשחק בהם ובנוסף כמובן לשחק ב"עולמות" שאחרים יצרו online.בכללי משחק מהנה ליום גשום.
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים מחבר אני מחפש משחק שהחברה תהנה ממנו ושאם נוכל לשחק בו ביחד אז בכלל מעולה.המשחק הזה מתאים להגדרה?
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים כן.קל להיכנס לתוכו , וממש כיף לשחק בו ביחד שני שחקנים במעין קואופ חמוד.אחד ממשחקי הפלטפורמה הדו מימדיים הכי טובים אי פעם לטעמי ולא סתם הוא קיבל 94-5 אחרי 30 ומשהו סקירות:http://www.gamerankings.com/ps3/938583-littlebigplanet/index.htmlליביו
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים זה המשחק הכי משוחק אצלי על הקונסולה. כל מי שניסה אותו אצלי אהב אותו.. מילדים קטנים, חברים שלי ועד האחים הגדולים שלי.אם אתה גם אוהב את הקונספט אז בעיקרון יש לו אורך חיים אינסופי.. כי יש כל פעם עוד שלבים חדשים.הוא מתאים גם לכאלה שאוהבים ליצור שלבים וגם לכאלה שאוהבים לשחק בהם.הדמו שלו יצא לא מזמן עם יציאת גרסת משחק השנה שלו, נסה אותו. בכל מקרה, אני ממליץ עליו, במיוחד כשהמחיר שלו כ"כ נמוך עכשיו.
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים אני מחפש משחק שהחברה תהנה ממנו ושאם נוכל לשחק בו ביחד אז בכלל מעולה.המשחק הזה מתאים להגדרה?עם החברה זה אחד המשחקים הכי טובים(בפס3 כמובן) שאתה יכול לשחק איתה בו.
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים אגב, סתם כדי לשתף אתכם, בעזרת המשחק הזה הצעתי נישואין לחברה שלי.. יצרתי שלב שהיא הייתה צריכה לעבור כל מיני דברים נחמדים , ובסוף הייתה הצעת הנישואין. (כמובן שזה היה מלווה בארוחה עם נרות ומוזיקה ובלה בלה ..) ;D
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים אגב, סתם כדי לשתף אתכם, בעזרת המשחק הזה הצעתי נישואין לחברה שלי.. יצרתי שלב שהיא הייתה צריכה לעבור כל מיני דברים נחמדים , ובסוף הייתה הצעת הנישואין. (כמובן שזה היה מלווה בארוחה עם נרות ומוזיקה ובלה בלה ..) ;D RESPECT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.