פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים מעבד core 2 duo 2.93ghz 3mb e7500kingston 2GB ddr2 800mhzATI RADEON 4650 1gb msi דיסק קשיח 320GBלוח אם-ecs g41t-m (משום מה יש לי תחושה שהוא לא טוב...)תודה מראש
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים אתה מצחיק אתה, שואלים לפני שקונים אם לא בטוחים...בכל אופן לאיזה שימושים זה הולך להיות?
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים מחבר משחקים,סרטי HD, גרפיקההאמת שקנה אותי הסוכן שאמר שהוא טוב אז לא ביקשתי עוד חוות דעתרוצה לבדוק אם לא טעיתי
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים אתה חושב שבאמת מעניין אותו אם זה טוב לך או לא? הוא רוצה למכור (בדרך כלל מה שאומרים לו).ברמה העקרונית הוא יחזיק משחקים, הוא יחזיק HD, גרפיקה? תלוי איזו.בכל אופן אם עדו עליך או לא זה עניין של מחיר אני חושב,אם שילמת על זה יקר יחסית יכול להיות שהיית מביא משהו יותר טוב באותו מחיר, אם זו הייתה "מציאה" במחיר זול אז זה מתחיל להשתלם אבל גם לא ממש.
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים מחבר 2000 שקל שילמתי עליוהאמת לא מצאתי משהו יותר טוב בתקציב הזהמחיר טוב למחשב כזה לדעתך?
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים אתה עושה טעות... אחרי שקנית מחשב, אל תברר אם יצאת פראייר או לא. זה מה יש, אתה תהנה מזה, ויאללה לעבודה...
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים תתחדש ותהנה, אל תתעסק בשאלות היפוטתיות.רק להבא זכור לברר ולעשות בדיקה לפני הקניה.
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים מטרת הפורום היא לעזור לרוכשים מחשב ולא לאלו שכבר קנו אותו ורוצים לבדוק אם "יצאו" פרייארים.אם המחשב מיועד למשחקים ה-4650 הוא לא הבחירה החזקה ביותר אך מצד שני גם התקציב שלך לא כל כך גבוה, על כל פנים זה כבר לא משנה.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.