פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים יש לי אינטרנט בכבלים של ברק ובזמן האחרון האינטרנט זוחל כמו 56KBIT (לי יש אכשיו 756)וכשאני מפעיל EMULE המודם מתנתק ומסתנכרן כל פעם מחדש כל כמה דקותאני לא יודעה מה לעשות !!!!!!! HEEEEEELLLLLPPPPPPP !!!!!!!
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים גם לי יש את זה אבל אצלי יותר גרוע אי אפשר להתחבר שוב וצריך לעשות רסטארט והמחשב לא מתכבה לבד צריך ידניות לעשות לו רסטארט
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים מחבר חיפשתי ולא מצאתי לבעיה שלי את הדבר המתאים. אם תוכל להביא קישור אני עודה מאוד.
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים קודם כל זאת תוכנה מאוד כבדה במיוחד עם מעמיסים עליה יותר מידי מה שגורם לעומס רב על הגלישה באינטרנט אם יש לך מחשב חלש אז תוריד מההעומס של התוכנה דרך ההגדות , יש הרבה אפשריות להורדת העומס (הורדת מספר מקורות\הורדות) דבר שני הוא שקרה גם לי לאחרונה והאט לי את האינטרנט ל "56K" היה כל מיני וירוסים שיצאו בזמן האחרון ושוטים לך את הפס... אז תוריד את העומס של התוכנה ותבדוק וירוסים עם NORTON.ANTIVIRUS.PROFESSIONAL.2004 (רמז ... "." :) נ.ב עוד משהו שיכול לעשות בעיות זה חיבור כבלים דרך ה usb ...אם אתה מחובר דרך ה usb אז מומלץ לשנות ולחבר דרך כרטיס הרשת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.