עבור לתוכן

הארד דיסק ב PIO MODE

Featured Replies

פורסם

יש בעיה מוזרה כזאת עם לוחות שמבוססים על צ'יפסט של VIA וחלונות אקס פי. יש לי בעיה כזאת במחשב שמבוסס בכלל על מעבד של אינטל, ההתקנים שמחוברים לבקרי ה-IDE פשוט מזוהים כאיטיים יותר ממה שהם באמת ולא מצאתי לזה שום פתרון.

פורסם

מה לכל השדים והרוחות ....... :AR15: :AR15: :AR15:

אני עומד לקבל AMD ויש לי XP... יש לי שני דיסקים ישנים יחסית, שנה ושנתיים. מישהו יכול להסביר מה לא בסדר עם ההגדרות?

ULTRA DMA MODE 5 זה לא מה שאמור להופיע? יש קצב גבוה יותר?

פורסם

מה לכל השדים והרוחות ....... :AR15: :AR15: :AR15:

אני עומד לקבל AMD ויש לי XP... יש לי שני דיסקים ישנים יחסית, שנה ושנתיים. מישהו יכול להסביר מה לא בסדר עם ההגדרות?

ULTRA DMA MODE 5 זה לא מה שאמור להופיע? יש קצב גבוה יותר?

יש ULTRA DMA 6, שזה ATA133...

מה שאמור להופיע תלוי בכונן הקשיח שיש לך

ובחזרה ללנושא:

לדעתי זה פשוט כונן סידי ישן... איזה מהירות הכונן שלך?

פורסם
  • מחבר

יש בעיה מוזרה כזאת עם לוחות שמבוססים על צ'יפסט של VIA וחלונות אקס פי. יש לי בעיה כזאת במחשב שמבוסס בכלל על מעבד של אינטל, ההתקנים שמחוברים לבקרי ה-IDE פשוט מזוהים כאיטיים יותר ממה שהם באמת ולא מצאתי לזה שום פתרון.

אז זה רק ב ווינדוז אקס פי ?

פורסם

אפשר לראות את זה ברור רק ב-WINDOWS XP כי רק במערכת ההפעלה הזו כתוב בבירור ב-PROPERTIES של בקרי ה-IDE, באיזה תקן מוגדר כל DEVICE. בחלונות 2000 כתוב רק DMA, ULTRA DMA או PIO בלי להיכנס לפרטים. בחלונות 9X אין את זה בכלל...

פורסם
  • מחבר

אפשר לראות את זה ברור רק ב-WINDOWS XP כי רק במערכת ההפעלה הזו כתוב בבירור ב-PROPERTIES של בקרי ה-IDE, באיזה תקן מוגדר כל DEVICE. בחלונות 2000 כתוב רק DMA, ULTRA DMA או PIO בלי להיכנס לפרטים. בחלונות 9X אין את זה בכלל...

תה מתכוון שאפילו עם תהיה לי בעיה בחלונות 2000 זה לא יראה לי אותה??

פורסם

תה מתכוון שאפילו עם תהיה לי בעיה בחלונות 2000 זה לא יראה לי אותה??

בערך... אם יש לך דיסק קשיח שאמור לפעול ב-ultra dma mode 5 ובחלונות 2000 יהיה רשום שהוא עובד ב-PIO ולא תוכל לשנות את זה בשום אופן (גם אחרי עידכון דרייברים) אז יש בעיה רצינית, אבל אם הדיסק הקשיח שלך אמור לפעול ב-ultra dma mode 5 ובגלל בעיה כלשהי הוא פועל רק ב-ultra dma mode 4 אז בחלונות 2000 (או כל מהדורה אחרת של חלונות שהיא לא XP) אתה לא תוכל לדעת את זה אלא אם תתקין תוכנה שיכולה להראות את המצב הנוכחי של כל ההתקנים שמחוברים לבקר ה-IDE.

פורסם
  • מחבר

מה זה התוכנה הזאת והעם אתה חושב שהבעיה שלי נגרמת בגלל חלונות XP וVIA CHIPSET ?

פורסם

מה זה התוכנה הזאת והעם אתה חושב שהבעיה שלי נגרמת בגלל חלונות XP וVIA CHIPSET ?

לאינטל יש את ה-APPLICATION ACCELLERATOR שמאפשרת בין היתר לראות באיזה מצב (DMA או PIO) מדויק פועל כל התקן IDE שמחובר לבקר ה-IDE. ל-VIA יש משהו דומה שאפשר להוריד מהאתר שלהם. אני לא יודע אם הבעיה שלך נגרמת דוקא בגלל השילוב של חלונות XP וצ'יפסט של VIA אחרת אף אחד לא היה קונה לוח שמבוסס על הצ'יפסט הזה.. אתה חייב לבדוק עוד אפשרויות.

פורסם
  • מחבר

:[ זה היה בסדר על אותם IDE בפ4 ;/

פורסם

הבעייה ב-via 4in1 שהם חוץ מלהחליף את את הדרייברים של מיקרוסופט ולשנות את שם בקר ה-ide ל-via busmaster ide controller תיבת הגדרות מצב ה-transfer mode נשארת אז מה נעשה פה ? כלום,לעומת ה-intel application accelerator

שמחליף את הדרייבירים של מיקרוסופט אין יותר תיבת הגדרות לגבי ה-trtansfer mode משום שמסופקת איתו תוכנה שמראה לך בוודאות

באיזה mode עובד הדיסק הקשיח או ה-cdrom .דרך אגב לא נתקלתי במצב ש-mode העבודה ישתנה כאשר מותקן iaa .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים