עבור לתוכן

זכרונות

Featured Replies

פורסם

טוב, אני יודע שלא כדאי לקנות זכרונות פנימיים מחברות אנונימיות כדי להבטיח אחריות ואיכות, אך האם יש הבדל בין הזכרונות של החברות המוכרות כמו קינגסטון ומיקרון?

פורסם

אם אתה לא הולך לעשות o/c אז אין הבדל בניהם.

פורסם

"פנימים"?

בכל מקרה ההבדלים קטנים, אם אתה לא הולך לבצע OC, אבל אם אתה נדפק על זיכרון גנריק דפוק, בכלל הוא יהיה איטי כם בלי להיות פגום, כדאי ללכת על מיקרון או משהו נרומלי.

פורסם

"פנימים"?

בכל מקרה ההבדלים קטנים, אם אתה לא הולך לבצע OC, אבל אם אתה נדפק על זיכרון גנריק דפוק, בכלל הוא יהיה איטי כם בלי להיות פגום, כדאי ללכת על מיקרון או משהו נרומלי.

כן !

מה, לא שמעת על זיכרון חיצוני ?? ;)

פורסם

"פנימים"?

מה שכן, קראתי כדאי לשים לב ל-CAS. כלומר להימנע מ-3 וללכת על 2.5 או 2 עם העדפה קטנה ל-2. עשיתי בדיקה בסנדרה לזכרונות

הנוכחיים שלי וראיתי שהם 3-3-3. אני מקווה שאוכל כך לראות מהם זכרונות ה-DDR החדשים שאקבל בקרוב ושיהיו כנראה גנריים ולא

מזוהים. ומישהו יכול לומר לי אם אפשר לשחק עם ה-CAS בביוס?

פורסם

איזה לוח יש לך?

יש לוחות שתומעים בזה (בtweaking לזיכרון) ויש לוחות (אינטל.....) שלא

פורסם

בהחלט אפשר, וסביר להניח שזה יהיה תחת Chipset Settings אבל אל תתפוס אותי במילה...

עריכה - דיברתי על VTX-H... לא על הפנטיום 2 ;D

פורסם

איזה לוח יש לך?

יש לוחות שתומעים בזה (בtweaking לזיכרון) ויש לוחות (אינטל.....) שלא

עוד מעט אקבל AMD עם GIGABYTE 7VTX-H.

פורסם

אז סביר להניח (כמעט בטוח) שאפשר זה צריך להגדיר מהירותצ לזיכרון (לא fsb!)

פורסם

בהחלט אפשר, וסביר להניח שזה יהיה תחת Chipset Settings אבל אל תתפוס אותי במילה...

עריכה - דיברתי על VTX-H... לא על הפנטיום 2 ;D

מורידין, שוב עשית לי אמבוש? :-)

ובטח כמה מקמטים את המצח : מאין לו שבפנטיום 2 המדובר? הקשר הבין פורומי בפעולה... :-)

ולעניינינו, מה טעם בשנוי כלפי מטה בביוס אם הזכרונות לא תומכים ב-CAS נמוך יותר או שהכוונה להעלות את ה-CAS ומי ירצה

לעשות זאת?

פורסם

מה מה הטעם? זה כמעט כמו oc!

מה מעבד של אינטל נורתווד 2.2 אמור לפעול ב3ghz???? לא! עשו לו oc והוא פועל ככה

פורסם
  • מחבר

מה זה cas ומה אפשר להשיג ע"י שינוי בהגדרות שלהם או מה שתכוונתם...

פורסם

;)

זה לא עניין של תומכים/לא תומכים, אפשר לשנות את הגדרות הטיימינג של הזכרונות גם אם זה לא ה-Default שלהם...

פורסם

מה זה cas ומה אפשר להשיג ע"י שינוי בהגדרות שלהם או מה שתכוונתם...

זה המחזור שהזיכרון עושה ככל שזה יותר נמוך זה יותר מהיר אז עדיף cas2 מאשר cas3 כי אז הוא עושה שני מחזורים בשביל לסיים פעולה ובcas3 הוא עושה 3

פורסם

מה מה הטעם? זה כמעט כמו oc!

מה מעבד של אינטל נורתווד 2.2 אמור לפעול ב3ghz???? לא! עשו לו oc והוא פועל ככה

ניסוח לא מוצלח שלי. התכוונתי כמובן אם זה בכלל אפשרי.

ואולי אפשר לכוון ל-CAS נמוך מברירת המחדל של הצ'יפ אבל זה יעבוד ויהיה יציב? כאן יש חשיבות ליצרנית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים