פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים בעודי משוטט בפורום מצאתי אתר מעולה שהוא למעשה מאין מדריך המורה כיצד תוכל לנצל באופן מירבי את האינטרנט המהיר שלך. זה שיש לך אינטרנט "מהיר" לא אומר בהכרח שהוא באמת מהיר, נכון ? עשיתי כל מה שהוא אמר שם (טוב כמעט הכל) והכל עובד מצויין. עד היום ולא חוויתי שום בעיות עם זה,הכל חלק. (חשוב לציין, את כל השינויים שעשיתי אצלי עשיתי עוד לפני שבועיים. החלטתי לתת לזה תקופת "הרצה" לראות שלא צצות בעיות עם כל המודיפקציות). תהנו..... (ואם יש דעות וחוות דעת אשמח לקבל בנושא....) הקישור : http://cable-dsl.home.att.net/#Asymmetry
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים טוב תקשיב זה שהמדריך הזה מוריד לך ת פינג מ50 ל40 זה לא אומר כלוםכך המדריכים שווים לתחתושום דבר לא יעשה לך"boost"של החיבור
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים מחבר אם זה לא נראה לך אל תעשה כלום . אף אחד לא מחייב אותך.טוב לך עם מה שיש, סבבה - תמשיך להנות. תן לי ולאחרים להנות מהספק.בברכת ערב טוב...
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים אני הייתי מכנה את זה המדריך "לאינטרנט האיטי" מה כבר יכול להשפיע על תוכנות הורדה כגון קאזה וכו'. מי בכלל מוריד מהאינטרנט מהאינטרנט אפשר להוריד תוכנות ותו לא. בקיצור המהירות של 750 k מספיקה בהחלט להורדות מהאינטרנט ( 70 ומעלה מי צריך יותר מזה???) אך ברוב המקרים מתבעסים כשמורידים מתוכנות שפועלות באמצעות האינטרנט. דרך אגב למי יש כוח לקרוא כל כך הרבה באנגלית פעם הבאה תביא אתר מתומצת.
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים אני מוריד מהאינטרנט מלא דמואים וסרטונים על מהירות 100!!!אני ממליץ לכולכם על התוכנה Internet download managerאני מוריד הכל על 100 קב קבוע!אלה שיש להם 250 קב יתבאסו כי המקסימום שלהם זה 30
פורסם 2003 בספטמבר 1622 שנים באמת תודה רבה אני יקח את זה לצומת ליבי אבל אני גם ממליץ על התוכנה שMuad'Dib נתן לכם שהיאInternet download managerממש תוכנה מצוינת לכל דבר!! ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.