עבור לתוכן

AVAST עושה בעיות

Featured Replies

פורסם

הורדתי את הגרסא החינמית וההגדרות שם מעצבנות אותי. נראה לי שהוא יותר מזיק מאשר מועיל. אחרי שהורדתי את הAVAST הורדתי משחק רשת (wolf team אם זה משנה) והוא פעל יופי. אח"כ המחשב שלי נשלח לתיקון והזיכרונות שלו הוחלפו ומאז בכל פעם שאני נכנס למשחק ובוחר את השרת של ישראל אני רואה הודעה לשניה של משהו עם לבדוק את הפיירוול ואז הוא נותן לי לבחור חדר לשחק בו כרגיל ואחרי שאני לוחץ game start הוא מראה את המפה של האיזור כרגיל אבל במקום להעביר אותי לאיזור פתאום שומעים סירנה ואז קול רובוטי אומר "A virus has been detected" או משהו כזה וזה נתקעל על התמונה של המפה ומדי פעם הAVAST חוזר על עצמו. פעם אחת הצלחתי לקפל את המשחק וראיתי שזה היה הAVAST ולא הAVG... איך אני מגדיר את המשחק כ"חריג"? (לפחות ככה זה נקרא בפיירוול של ווינדוס)

חיפשתי ואני נואש לעזרה

פורסם

באמת חבל על העצבים.

כמה תוכנות אנטיוירוס מותקנות על המחשב ?

פורסם
  • מחבר

2 אלו שהזכרתי (AVG וAVAST)... אני שוקל להעיף את AVAST קיבינימט, עכשיו העדכון של AVG לגרסא 9.0 ממליץ לי לעשות את זה, עוד סיבה למה להעיף אותו. אני חושב שהוא לא כ"כ מגן לי על המחשב...

פורסם

מאוד (אבל מאוד!) לא מומלץ להתקין שתי תוכנות אנטיוירוס על מחשב אחד

תסיר אחד מהם

פורסם
  • מחבר

כשאתה אומר אחת מהן אתה מתכוון ל... (AVAST נכון?)

פורסם
כשאתה אומר אחת מהן אתה מתכוון ל... (AVAST נכון?)

:lol:

כן :)

פורסם
  • מחבר

איזה מצחיק זה שתוכנה מתחננת על חייה ולא רוצה להימחק...

UNINSTALL

are you sure?

YES

are you sure that you sure?

YES

כאילו איך תוכנות נעלבות ממך שאתה מסיר אותן...

פורסם

הסר גם את "הנעלבת" וגם את השניה (AVG) - התקן AVIRA החינמית - תוכנת אנטיוירוס מובילה .

או: http://www.microsoft.com/Security_Essentials/

לנ"ל (תוכנה מצויינת גם) נדרש אימות מערכת ההפעלה .

פורסם
  • מחבר

חחח לא רק הAVAST נעלבת זה תוכנות בכללי. מה זה הAVIRA הזה? בחיים שלי לא שמעתי עליה... דרך אגב, יש לי גם WINDOWS DEFENDER אם זה משנה...

פורסם

לא שמעת , לא שמעת - לא חשוב.

התקן את זה יחליף לך אוטומטית את הדיפנדר לאנטיוירוס החדש של מיקרוסופט.

איך "שבא" לך - העקר, שלא יהיו מותקנים 2 אנטיוירוסים במחשב .

פורסם

יצאת בזול. אני זוכר בזמנו כשהתקנתי 2 אנטיוירוסים האיתי צריך אח"כ לפרמט את המחשב. ולגבי אנטיוירוס חינמני מנסיון שלי תתקין AVG. מכולם היא הכי םחות מעמיסה, נוחה ויש בא יותר תועלת משיש לשאר התוכנות להציע.

פורסם
  • מחבר

לא שמעת , לא שמעת - לא חשוב.

התקן את זה יחליף לך אוטומטית את הדיפנדר לאנטיוירוס החדש של מיקרוסופט.

איך "שבא" לך - העקר, שלא יהיו מותקנים 2 אנטיוירוסים במחשב .

אז אתה אומר למחוק את AVG ולהשאיר את הדיפנדר והאנטיוירוס הזה יימחק אותו בעצמו?

הדיפנדר בעברית והתוכנה הזו באנגלית, זה לא משנה נכון?

פורסם

האנטיוירוס של מיקרוסופט > Microsoft Security Essentials - בממשק אנגלי בלבד - בעקרון, התקנתו מסירה את הדיפנדר...

כי אין בו צורך .

ההתקנה הפיכה, במדה ולא מסתדר לך, תוכל להסיר את MSE ולהתקין איזה אנטיוירוס שאתה רוצה .

איזה אנטיוירוס בחרת לא כל כך משנה, העקר שיהיה רק אחד מותקן .

פורסם
  • מחבר

סתם שאלה, למה זה כ"כ "אסור" שיהיה יותר מאנטיוירוס אחד?

פורסם

התוכנות מתנגשות אחת בשנייה במאבק כוחות בגלל שאנטיוירוס אחד יכול לראות נוסף כ threat signature בגלל הפעילות שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים