עבור לתוכן

מעוניין בשדרוג ומתלבט בין I5 או להמשיך עם AMD

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי

ואני ניצב מול דילמה כזאת

לקנות I5 עם לוח חדש וזיכרונות חדשים שכל הסיפור זה איזה 1500 שקל + -

או פשוט לקנות PHENOM X4 955 באיזה 900 שקל שכבר יש לי לוח שתומך במעבד וגם קניתי זיכרונות מעולים לפני חודשיםם 2X2GB Kingston HyperX וחבל לי עליהם שהם כמעט ולא היו בשימוש

ואני נוטה לכיוון ה955 גם כי זה משתלם וגם כי ראיתי המון ביקורות והשוואות בין שתי המעבדים וברוב ה955 מנצח במבחני המשחקים שזה השימוש העיקרי שלי במחשב.

וגם מה שהכי מרתיעה אותי בI5 זה הלוחות שהתושבת שלהם לא טובה ועושים בעיות בOC ואני לא מסוגל לחיות בלי OC כי אפילו אם לא צריך אני עושה סתם בשביל הכיף.

מה אתם אומרים?

פורסם

ה-965 נמכר באותו מחיר כמו ה-955 בפעם האחרונה שבדקתי. תבדוק את זה, כי אם זה המצב אז ה-955 לא שווה.

לעניין- שילוש מבוסס i5-750 יעלה לך 2000 שקלים ולא 1500 שקלים. 1000 שקלים למעבד, 500 ללוח ועוד 500 לזיכרונות.

אז כן, תישאר עם AMD.

פורסם
  • מחבר

כן גם אני חשבתי על איזה 2000 שקל לכן רשמתי + -

וגם עכשיו קפץ עוד משהו שזה עניין הקירור שאני יצטרך אחד חדש כי הMUGEN 2 לא הולך עם I5 למיטב ידיעתי

ובדקתי את עניין המחירים בין 955 ו 965 וההבדל ביניהם הוא 100-150 שקל

אבל 965 בכלל לא אופציה בשבילי כי לפי האתר של ג'יגהבייט הלוח שלי לא תומך ב965

וגם ההבדל בין השתיים(965 ו955) לא גדול זה רק 200 MHZ וגם שתיהם BE.

פורסם

לא חשבתי שפלוס-מינוס יכול להיות 500 שקלים לכל כיוון ;D

לגבי המעבד- ראיתי את שניהם באיזור המחיר של 1000-1050 שקלים, כמו ה-i5-750 של אינטל.

בכל מקרה אם הלוח שלך לא מאפשר אז זה לא רלוונטי.

אגב אם יש לך את הלוח בגרסה 2.0 אז הוא כן תומך ב-965.

פורסם
  • מחבר

חח אני חשבתי על למצוא זיכרונות באיזור ה350 שקל :P

ויש לי REV1.0

וגם אני לא מתבאס כי ההבדל לא גדול חח

טוב אם ככה אני יעדכן בתוצאות OC בפורום המתאים עוד שבועיים שאני חזור מהבסיס(אני עם הלפטופ בבסיס חח).

וגם יש את ה955 בKSP ב890 שקל :D

פורסם

ה955 יהיה קנייה הרבה יותר משתלמת עבורך. מאחר והלוח שלך כן תומך בו, חבל לבצע החלפה של כל הפלטפורמה, ועוד מדובר באחת עדכנית למדי, אני מעריך שגילה פחות משנה בגלל הפנום הראשון, אז אין הצדקה להשקיע בCI5.

פורסם
  • מחבר

כן המחשב בן 6-7 חודשים

פורסם

ההבדלים בין המעבדים שציינת הם באחוזים בודדים בלבד כאשר ה-i5 נמצא בין שני הפנומים 955 ו-965. ראה דיאגרמה משוקללת של הרבה מבחנים כאן:

http://www.computerbase.de/artikel/hardware/prozessoren/2009/test_intel_core_i5-750_core_i7-860_core_i7-870/32

זהו אתר בגרמנית אבל קל להבין את הדיאגרמות. על פי השיקלול הכללי שם, כל המעבדים האלה נמצאים בטווח של 2-3% זה מזה. אז ברור שהשידרוג המרובע הטוב ביותר עבורך הוא ה-955 (אם בכלל נחוץ שידרוג)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים