פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים נניח ויש תיקיה שנקראת בשם מסויים.והקבצים לא מכילים שום מידע ID3, אז שתזמין בתוך כל קובץ אוטמטית בשם השיר את שם הקובץ ללא סיומת.ואת שם האלבום לפי תיקיה.האם קיימת תוכנה כזו?תודה!
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים מחבר מכיר את התוכנה.נניח והכנסתי לתוכה תיקיה מסויימת.איך עושים אוטמטית שהיא תזין בשורת Album לכל הקבצים את שם התיקיה? וב- Title את שם השיר? וב- Artist את שם האומן?תודה.
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים נסה את TAG&RENAME. כשתתקין את התוכנה כנס ל-Get Tags from File Name, תלחץ Mask Editor ותזין שם את מבנה של שם הקובץ.שחק עם זה עד שה-Preview יראה לך את מה שאתה רוצה.
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים מחבר אשמח לעזרה.נניח ויש תיקיה שנקראת:Cool - Boomוהקבצים הם לפי שמות אחרים.אני רוצה שה- ARTIST יהיה COOL, והאלבום יהיה BOOM ושם השיר יהיה השם של הקובץ.איך עושים את זה שם? מה נוסחא? תודה רבה!
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים מחבר וואלה שחקת אותה איש.יש לי שאלה.אם לדוגמא יש בתיקיה קבצים כאלו :01 - cool - boomכאילו שם ההרכב חוזר.אבל אני רוצה שהוא יתייחס רק לשם השיר, אחרי הפסיק השני יש אפשרות?יש אפשרות בנוסחאות שלדוגמא ידלג על ביטוי?
פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים צריך שהקבצים יהיו בפורמט אחד כדי שה-MASK יעבודבכל מקרה, אם אתה רוצה שהתוכנה תתעלם מחלק מסוים תשתמש ב-d%
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.