עבור לתוכן

מדפסת לייזר צבעונית משולבת

Featured Replies

פורסם

אם היא רחבה יותר מ - 47 ס"מ - אני בבעיה.

אלו הן המידות שלה - 415x375x342mm (רוחב 41.5ס"מ).

היא קטנה מאוד יחסית למדפסות לייזר AIO.

• תגובות 36
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אלו הן המידות שלה - 415x375x342mm (רוחב 41.5ס"מ).

היא קטנה מאוד יחסית למדפסות לייזר AIO.

תודה!

דרך אגב, בכמה טונרים מדובר והאם היא ממשיכה להדפיס כאשר אחד הטונרים מתכלה?

פורסם

יש לה 4 טונרים, אחד שחור ושלושה צבעוניים. לא יודע לגבי אם היא ממשיכה להדפיס ברגע שנגמר טונר, החלפתי לפני שהגעתי למצב כזה...

פורסם
  • מחבר

יש לה 4 טונרים, אחד שחור ושלושה צבעוניים. לא יודע לגבי אם היא ממשיכה להדפיס ברגע שנגמר טונר, החלפתי לפני שהגעתי למצב כזה...

אז 220 ש"ח לטונר משמע 880 ש"ח לכל הטונרים?!

זה נחשב בסדר?

כלומר, אם החלפת כולם במכה, אז גם המדפסת הזו נכנסת תחת הכלל שבמקום להחליף טונרים עדיף לרכוש מדפסת חדשה, לא?

פורסם

מעולם לא החלפתי במדפסת טונרים/ראשי דיו ביחד. בנוגע למחיר הכולל, אני לא יודע אם זה נחשב זול או יקר, פשוט המחיר של הטונרים נראה לי הגיוני כשרכשתי את המדפסת, חכה לעוד תגובות...

יש לי עוד מדפסת AIO הזרקת דיו של HP ועלות ראש דיו שחור שמספיק לכ- 600 דף עולה כ- 150ש"ח (ממש לא זול), אז נראה לי הגיוני שטונר שמספיק ל- 1000-1500 דף יעלה כ- 220ש"ח.

פורסם

תלוי איזו מדפסת הזרקת דיו יש לך, הדגמים הזולים הם בזבזנים מאד. בדגמים יקרים עלות ההדפסה יותר נמוכה מבלייזר.

קח לדוגמא מדפסת דיו שאני קניתי לאחרונה, הHP 6500:

דיו שחור שמספיק ל1200 עמודים עולה 140 ש"ח - 12 אגורות לדף.

דיו צבעוני שמספיק ל700 עמודים עולה 65 ש"ח (כפול 3 מחסניות) - 28 אגורות לדף.

חישבתי גם על הסמסונג שדובר עליה כאן:

טונר שחור שמספיק ל1500 דפים עולה 250 ש"ח - 17 אגורות לדף.

טונר צבעוני שמספיק ל1000 דפים עולה 250 ש"ח (כפול 3 מחסניות) - 75 אגורות לדף.

במקרה הזה גם לפי 220 ש"ח לטונר מדפסת הדיו יותר זולה.

פורסם
  • מחבר

מעולם לא החלפתי במדפסת טונרים/ראשי דיו ביחד. בנוגע למחיר הכולל, אני לא יודע אם זה נחשב זול או יקר, פשוט המחיר של הטונרים נראה לי הגיוני כשרכשתי את המדפסת, חכה לעוד תגובות...

יש לי עוד מדפסת AIO הזרקת דיו של HP ועלות ראש דיו שחור שמספיק לכ- 600 דף עולה כ- 150ש"ח (ממש לא זול), אז נראה לי הגיוני שטונר שמספיק ל- 1000-1500 דף יעלה כ- 220ש"ח.

הסמסונג דווקא מוצאת חן בעיניי. גם ביקורות עליה לא רעות ובמידות היא נכנסת אצלי. הבעייה היא רק המחיר. אני מקווה שיגיעו מבצעי סופשנה והמחיר יירד באיזה מבצע של אחת הרשתות הגדולות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים