עבור לתוכן

חיבור האקסבוקס למסך מחשב באמצעות כבל HDMI ולסאבוופר בעל יציאות אנלוגיות בלבד

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני שוקל לקנות אקסבוקס, העניין הוא שאני רוצה לחבר אותו למסך מחשב עם כבל HDMI ועם מתאם לחבר אותו לסאבוופר.

האם זה אפשרי?

הבנתי שאין בעיה לעשות את זה עם כבל אופטי, העניין הוא שאני צריך שהסאונד יעבור דרך RCA וייתחבר לסאב.

עכשיו גם לסאב עצמו אין יציאות RCA, יש לו רק יציאות בננה כאלה כמו של אוזניות (שמתחבר למחשב)

יש בעיה מסויימת לחבר ככה את הבוקס למסך מחשב ואת הסאב וופר לבוקס (עם מתאם שמתחבר לקומפוננט בבוקס, ועוד מתאם/כמה מתאמים שמתחברים ליציאות בננה של הסאבוופר ואז עם כבל RCA רגיל)?

פורסם

לא הבנתי הרבה ממה שהרכבת לי פה. ברגע שאתה מעביר את חוט הHDMI ממה שידוע לי כל הצליל עובר רק דרכו.

אם יש לך יציאת אוזניות במסך אז פשוט תחבר את הרמקול למסך.

אבל, עם זאת אני יכול לספר לך על טריק שהיה באינטרנט לפני מספר חודשים שאני לא יכול לחפש אותו כרגע אבל אני זוכר את התהליכים שניסיתי אותם והם עבדו.

הטריק הוא להפעיל את האקס בוקס על חיבור HDMI ולשמוע את המוזיקה דרך היציאה שאפשרית רק בחיבור השני, אתה רק צריך לפרק את הפלסטיק שמכסה את החיבור של היציאה השניה:

http://z.about.com/d/xbox/1/5/2/G/360avswitch.jpg

ולחבר אותם בו זמנית.

דרך זה תיהיה לך תמונה על המסך מחשב (HDMI) וקול דרך היציאה של החיבור השני. מפה אתה תסתדר לבדך כי אני לא הבנתי איך הרמקולים שלך מורכבים בידיוק.

עריכה:

תעיין גם פה אולי תבין מפה יותר.

http://www.slashgear.com/hack-use-a-cheap-hdmi-cable-on-your-xbox-360-premium-037755/

פורסם
  • מחבר

היי,

אני אנסה לפשט את הדברים:

יש לי מסך מחשב מסוג BENQ 24 אינץ' עם יציאת HDMI.

סאבוופר של 4Q (גרסא ממש גרועה) שמשמש כ-HUB של מערכת 5.1.

מה שאני מעוניין לעשות, זה לחבר את האקסבוקס גם למסך מחשב (בשביל הווידיאו) וגם בשביל הסאבוופר בשביל הקול.

עכשיו, אני מתכנן להשתמש במחבר שהזכרת, שמתחבר ליציאת ה-COMPONENT של הבוקס, ואז יש לו 2 יציאות (אדום לבן) של RCA.

עכשיו, לסאבוופר שלי יש רק יציאות אנאלוגיות של מחברי רמקולים.

השאלה שלי, אם אני אשתמש במתאם בשביל להפוך מיציאת רמקול ליציאת RCA, אני אוכל לחבר את הסאבוופר לבוקס (למתאם עם 2 יציאות שהזכרנו מקודם) בלי שום בעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים