עבור לתוכן

"שייק חלבונים" כן,לא איפה כמה למה?

Featured Replies

פורסם

באבקות חלבון יש בערך 70 גרם חלבון ל100 גרם

תנסה 99-98 באיכותיות.

פורסם

דובי אתה טועה

אומנם טעיתי זכרתי 70 אבל זה משהו בסביבות ה75-80 (אתה מוזמן לבדוק)

יש כמה שמתיימרות לתת יותר (93 זה מספר המזל) אבל הם סתם יקרות ובדיקות מעבדה מראות שהן לא ממש מביאות את זה

בכל מקרה שום אבקה לא מתימרת אפילו להיות מעל 95

פורסם
  • מחבר

אתם מדברים על זה במצב היבש או המוכן ד"א?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה המאוחרת, אבל אני עדיין לא סגור על העניין ובינתיים נוספו עוד כמה שאלות: כמו למשל האם כדאי לצרוך את אותו "קראטין" שדובי הזכיר בתגובה הראשונה שלו בתור תוסף תזונה במקרה וקשה לי לאכול יותר מדי בשר(מנה ביום זה ביום טוב)?

כמו כן אם למישהו יש איזושהי חנות מומלצת באיזור המרכז שעוסקת בעניין אני אשמח להמלצה.

פורסם

למה להתעייץ על דברים כאלה בפורום של מחשבים

חפש פורמים שעוסקים בפיתוח גוף בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אני פותח את הדיון פה כי יש לי פה משתמש, אני נמצא פה הרבה וכבר ראיתי דיי הרבה אנשים כמו דובי וguyz שנראה שהם יודעים מספיק בשביל לעזור לי.

אני לא מחפש ידע יותר מדי נרחב רק מאיפה לקנות והאם שווה גם להשקיע באותו תוסף "קראטין"?

פורסם

אני גם מתעניין

אני חייל משוחרר אבל קשה לי להגיע לכמויות חלבונים כאלה מבלי פשוט לדחוף אוכל לפה בכוח (ממש על סף הקאה)

אני במשקל של 80 ק"ג ואני הולך על נוסחא של 1.2 גרם חלבון לכל ק"ג משקל, משמע אני צריך כמעט 100 גרם חלבון ביום ואני בקושי מגיע ל60 עם טונה וכו'.

אל תבינו אותי לא נכון, יש תוצאות אבל הבניה איטית יחסית ביחס למאמץ שמושקע.

פורסם

דווקא יש לי מישהו שאני קונה ממנו כבר כמה זמן את השייק חלבונים.

יש לו מחירים מעולים, יותר טובים מהחנויות (הוא יבואן) ופריסה ארצית.

צור איתי קשר בפרטי ואמסור לך את הפרטים.

פורסם

לא קראתי את כל העמודים

אבל אחרי כמה שנים עם אבקות חלבון שונות וגדילה מיזערית במשקל הגעתי לשילוב האופטימלי בשבילי

שניקרא-

"גלוטמין"

את החלבונים אני צורך מטונה, ביצים,וחזה עוף.

בשוק אפשר לקנות בשר סבבה, הטונה עולה 6 שקל חבילה של 5 שימורים (שימור אחד ביום מספיק לי) וביצים זה מוצר סטנדרטי.

ואני קונה את כל זה במשכורת הרבה יותר מזערית ממשכורת סטודנט.

פורסם

לא קראתי את כל העמודים

אבל אחרי כמה שנים עם אבקות חלבון שונות וגדילה מיזערית במשקל הגעתי לשילוב האופטימלי בשבילי

שניקרא-

"גלוטמין"

את החלבונים אני צורך מטונה, ביצים,וחזה עוף.

בשוק אפשר לקנות בשר סבבה, הטונה עולה 6 שקל חבילה של 5 שימורים (שימור אחד ביום מספיק לי) וביצים זה מוצר סטנדרטי.

ואני קונה את כל זה במשכורת הרבה יותר מזערית ממשכורת סטודנט.

טונה אחת לא משתווה לכמות החלבונים שאתה מקבל משייק...

אם אתה רוצה להשתוות אז צריך 2 קופסאות טונה.

זה מה שאני אישית הולך לעשות אחרי 5-6 חודשים של שייק גיינר. פשוט נמאס לי מגיינר לא יודע למה.

פורסם

להתחלה זה מספיק

גם אחרי תקופה ארוכה של חוסר אימונים הגוף שלך לא יפנים את כל החלבון שתשתה בגיינר.

פורסם

להתחלה זה מספיק

גם אחרי תקופה ארוכה של חוסר אימונים הגוף שלך לא יפנים את כל החלבון שתשתה בגיינר.

מישהו רשם שהפסקתי להתאמן? אני מתאמן כבר שנה.

וגיינר לא טוב לשתות אם אתה בידיעה שאתה הולך להפסיק מתישהו בקרוב... זה נהפך לשומנים.

פורסם

רגע, לא MOON MAGE פתח את הדיון?

פורסם

התבלבלתי שרשמת מתחתי אחרי מה שרשמתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים