פורסם 2009 באוקטובר 3116 שנים דובי אתה טועהאומנם טעיתי זכרתי 70 אבל זה משהו בסביבות ה75-80 (אתה מוזמן לבדוק)יש כמה שמתיימרות לתת יותר (93 זה מספר המזל) אבל הם סתם יקרות ובדיקות מעבדה מראות שהן לא ממש מביאות את זה בכל מקרה שום אבקה לא מתימרת אפילו להיות מעל 95
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים מחבר מצטער על ההקפצה המאוחרת, אבל אני עדיין לא סגור על העניין ובינתיים נוספו עוד כמה שאלות: כמו למשל האם כדאי לצרוך את אותו "קראטין" שדובי הזכיר בתגובה הראשונה שלו בתור תוסף תזונה במקרה וקשה לי לאכול יותר מדי בשר(מנה ביום זה ביום טוב)?כמו כן אם למישהו יש איזושהי חנות מומלצת באיזור המרכז שעוסקת בעניין אני אשמח להמלצה.
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים למה להתעייץ על דברים כאלה בפורום של מחשבים חפש פורמים שעוסקים בפיתוח גוף בהצלחה
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים מחבר אני פותח את הדיון פה כי יש לי פה משתמש, אני נמצא פה הרבה וכבר ראיתי דיי הרבה אנשים כמו דובי וguyz שנראה שהם יודעים מספיק בשביל לעזור לי.אני לא מחפש ידע יותר מדי נרחב רק מאיפה לקנות והאם שווה גם להשקיע באותו תוסף "קראטין"?
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים אני גם מתענייןאני חייל משוחרר אבל קשה לי להגיע לכמויות חלבונים כאלה מבלי פשוט לדחוף אוכל לפה בכוח (ממש על סף הקאה)אני במשקל של 80 ק"ג ואני הולך על נוסחא של 1.2 גרם חלבון לכל ק"ג משקל, משמע אני צריך כמעט 100 גרם חלבון ביום ואני בקושי מגיע ל60 עם טונה וכו'.אל תבינו אותי לא נכון, יש תוצאות אבל הבניה איטית יחסית ביחס למאמץ שמושקע.
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים דווקא יש לי מישהו שאני קונה ממנו כבר כמה זמן את השייק חלבונים.יש לו מחירים מעולים, יותר טובים מהחנויות (הוא יבואן) ופריסה ארצית.צור איתי קשר בפרטי ואמסור לך את הפרטים.
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים לא קראתי את כל העמודיםאבל אחרי כמה שנים עם אבקות חלבון שונות וגדילה מיזערית במשקל הגעתי לשילוב האופטימלי בשבילישניקרא-"גלוטמין"את החלבונים אני צורך מטונה, ביצים,וחזה עוף.בשוק אפשר לקנות בשר סבבה, הטונה עולה 6 שקל חבילה של 5 שימורים (שימור אחד ביום מספיק לי) וביצים זה מוצר סטנדרטי.ואני קונה את כל זה במשכורת הרבה יותר מזערית ממשכורת סטודנט.
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים לא קראתי את כל העמודיםאבל אחרי כמה שנים עם אבקות חלבון שונות וגדילה מיזערית במשקל הגעתי לשילוב האופטימלי בשבילישניקרא-"גלוטמין"את החלבונים אני צורך מטונה, ביצים,וחזה עוף.בשוק אפשר לקנות בשר סבבה, הטונה עולה 6 שקל חבילה של 5 שימורים (שימור אחד ביום מספיק לי) וביצים זה מוצר סטנדרטי.ואני קונה את כל זה במשכורת הרבה יותר מזערית ממשכורת סטודנט.טונה אחת לא משתווה לכמות החלבונים שאתה מקבל משייק...אם אתה רוצה להשתוות אז צריך 2 קופסאות טונה.זה מה שאני אישית הולך לעשות אחרי 5-6 חודשים של שייק גיינר. פשוט נמאס לי מגיינר לא יודע למה.
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים להתחלה זה מספיקגם אחרי תקופה ארוכה של חוסר אימונים הגוף שלך לא יפנים את כל החלבון שתשתה בגיינר.
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים להתחלה זה מספיקגם אחרי תקופה ארוכה של חוסר אימונים הגוף שלך לא יפנים את כל החלבון שתשתה בגיינר.מישהו רשם שהפסקתי להתאמן? אני מתאמן כבר שנה.וגיינר לא טוב לשתות אם אתה בידיעה שאתה הולך להפסיק מתישהו בקרוב... זה נהפך לשומנים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.