עבור לתוכן

עזרה בקניית MP3/IPod (רק איכות השמע חשובה)

Featured Replies

פורסם

מחפש מכשיר במחיר של 150-300$ בארה"ב עם אוזניות טובות(האוזניות לא צריכות להיות כלולות במחיר), כאשר הדבר הכמעט יחיד שחשוב הוא איכות הצליל. כל האפשרויות האחרות לא חשובות. 8-16 GB זה מספיק. כלומר מהו המכשיר שמספק את איכות הצליל הגבוהה ביותר בטווח המחירים הזה. בעיקר לשמיעת רוק/מטאל

פורסם

בטח שלא אייפוד אחי.

אני קורא ביקורות כמה ימים ואני משתגע. למרות שטווח גדלים הזה יש לך המון מכשירים.

iriver clix 2

Creative Zen

אני הייתי מתרחק מאייפוד אם חשוב לך איכות שמע.

פורסם

בארץ?

ואני מניח שהמחיר זה בשקל ולא בדולר או יורו חס וחלילה? :smile1:

פורסם
  • מחבר

בארה"ב 150-300$

פורסם

אז היה מתבקש לציין - מחו"ל - מכיוון שיש מגוון מכשירים טובים שאין להשיג בארץ.

באופן כללי אני מחזק בעניין ה-clix יש אותו לאחותי, והתלהבתי מאיכות השמע.

בכל מקרה תציין עם אילו אוזניות אתה מתכוון להשתמש שכן ידוע שעם אוזניות "פשוטות" תתקשה למצוא הבדל

פורסם

קח את הCOWON I7 תוסיף אוזניות KOSS KSC75 (לקנות רק מחו"ל לא בארץ) ואתה מסודר

פורסם
  • מחבר

את האמת לא התכוונתי שהאזניות יהיו דווקא כלולות במחיר. רק לשם השוואה שמעתי sansa clip שאומרים שיש לזה איכות קול מצויינת וזה נשמע די גרוע אז השאלה אם זה באמת יותר טוב

פורסם

אכן כמו שיעקב אמר- אני מחזק כבעלים של סט דומה שפועל גם עם סנסה קליפ (וגם אייפוד טאץ' שלא מתאים למטרה שלך בגלל האייכות שמע היחסית ירודה ביחס למתחרים) שגם כן מומלץ בגרסאת הפלוס החדשה בנפח 8 עם הרחבה של 8 (או אף 16 אם תמצא).

ישנו גם ה- D2+ אם אתה מעוניין במסך מגע ומסך קצת יותר גדולה ואופציה להגיע עד לנפח של 32GB (הנפח המקסימלי הוא 16 עם הרחבה של 16).

עכשיו לאחרונה הושק גם ה-I9 שמאוד מזכיר את הI7, כנראה ממשיך דרכו שהבנתי שאמור להיות מאוד מוצלח וגם מחיריו בדומה ל-I7 הטוב!

אם אתה מעוניין במכשיר חכם קיים ה-ZUNE HD, מכשיר חכם עם סאונד טוב (לא סגור על אייכותו, אבל הבנתי שהוא צריך להיות טוב..).

בכל אופן, האוזניות המומלצות לדעתי בהנחה ואנחנו לא מדברים על IEM הם: פורטה פרו, KSC75 (אני אישית מאוד נהנה מהם!) וסנהייזר PX100.

התקציב צריך להספיק ואולי ישאר לך קצת כסף, ממליץ לך להוסיף בשארית הזו את ה-E5 כדי לשפר את הסאונד קצת.. :xyxthumbs:

נ.ב- אני ממליץ לא לקחת פחות מ-8 ג'יגה היום לאור המחיר של הנגנים.. ;)

פורסם

ב-130$ אתה יכול לקנות Sony nwz-S639F שנשמע יותר טוב מה cowonים לפי כל המקורות, תוסיף עוד 50$ לאוזניות nu-force 6m\7m ויש לך סט-אפ ברמה אודיופילית נאה ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים