עבור לתוכן

מעבד ולוח-אם מינימליים למשחקים (מפורט בפנים)

Featured Replies

פורסם

משחקים ברמה של מרוצי מכוניות\משחקי ספורט וכו', לא יריות או משהו סופר כבד.

עדיפות לשילוב שיתמוך בוירטואליזציה וברייד, אבל לא חובה אם זה מייקר מידי, בכל אופן הדגש הוא על הוצאה מינימלית, בגלל זה אני גם לא רושם טווח מחיר.

יש 2 גיגה DDR2 (מן הסתם יורחב בהמשך).

כרטיס מסך 9800GTX+ (לא רואה סיבה לשדרג בזמן הקרוב).

וספק כוח HEC ACE 480W (אני קודם אבדוק אותו עם המערכת, אין סיבה לרוץ לקנות חדש לפני שאני אבדוק עם הקיים).

תודה רבה!

פורסם

המינימום שבמינימום-

Athlon II X2 240

GA-MA74GM-S2H rev. 4.0

כ-600 שקלים לשניהם

לפי התיאור שלך נראה שאלו משחקים שיושבים בעיקר על כרטיס המסך. אם אתה משחק ברזולוציות בינוניות ומעלה אז זה צריך להספיק. אם תבצע אוברקלוק אז מה טוב אבל תסתדר גם בלי.

פורסם
  • מחבר

1. יש לי: intel e2180 + asus p5kpl-cm g31 כאן בצד, פשוט חשבתי שהם יהיו צוואר-בקבוק גדול מידי, אבל הזוג שהצעת הוא בערך באותו טווח המחיר שלהם, ה-AMD טובים מהם בצורה מורגשת?

2. הזיווג הראשון שחשבתי עליו הוא: c2d e6300 + asus P5P43TD Pro, הלוח אולי קצת בזבזני אבל הוא תומך ב-VT ויש לו בקר רייד אז זה יכול להשתלם.

ההבדל בין ה-E6300 ל-AMD שהצעת יהיה מורגש או שולי?

פורסם

2. שולי.

1. נו אחלה יש לך לוח, רק קנה מעבד.

עריכה- מ-E2180 ל-E6300 זו לא דרך ארוכה במיוחד. רק תן ל-E2180 עוד 800 מגה-הרץ באוברקלוק ואז חסר לו VT ו-1MB קאש L2.

עריכה2- יש גם הפרש קטן בבאס. בקיצור לך על אוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

על VT ורייד אני יכול לוותר כי זה גם ככה מחשב משני.

בקשר לאוברקלוק אני אתן לו עכשיו עוד ניסיון, ממה שזכור לי לפני כמה חודשים ניסיתי והשילוב הזה לא התקדם ממש.

השאלה אם ה-G31 הזה בכלל יחזיק וינצל כרטיס מסך סביר (9800GTX+) או שיש שם משהו שיחנוק אותו?

פורסם

הלוח זה לא המרכיב שיחסום אותך פה, שכן אם תרכיב מעבד כמו E8400 (סתם כדוגמא) תקבל יופי טופי של ניצול כרטיס מסך....אני חושב שכל מעבד בטווח המחירים של 300 ש"ח לא יתן לך שום דבר קריטי, את הלוח בכלל לא היתי מציע להחליף, האופצייה היחידה היא פשוט להחליף מעבד לאחד טוב יותר ,משהו כמו E8400 שיעלה בערך כמו לוח ומעבד זולים ופשוטים ברמה שיש לך עכשיו, אולי טיפה יותר טובים אבל עם E8400 תקבל שינוי משמעותי פה... זו האופצייה הכי היגיונית שאני רואה כרגע.

פורסם

עוד לא נתקלתי בE2180 שלא עושה 2.7 במתח סטוק וכמעט כולם עושים גם 2.9 בסטוק

רק תעלה באס וזהו

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות,

גילו, כמו שאמרתי בהודעה הקודמת אני אנסה במשך היום שוב פעם, נראה אולי התבלבלתי עם מפרט אחר, אני אעדכן אם אני אגיע לתוצאות כלשהם עם השילוב הזה.

LL@SS, אתה חושב ש-E8400 עם 9800GTX+ ינוצלו טוב על G31 ?

פורסם

הלוח לא יגביל שום דבר.

פורסם
  • מחבר

תודה,

אני כנראה תקוע על 2750MHZ בגלל חוסר האפשרויות בלוח (עוד מחלקים לזכרונות, עוד תוספת מתח וכו'), אבל זה כבר עדיף על סטוק.

ראיתי שהרבה ממליצים לבטל את ה-C1E לפני האוברקלוק וכך עשיתי, אבל הייתי שמח לשמוע מה עומד מאחורי זה, הרי עקרונית זה סה"כ מוריד את התדר כשהמעבד לא בעומס, אני לא רואה מה החסרון בזה (להפך, גם באוברקלוק אין סיבה שהמעבד יהיה קבוע על מקסימום כשהוא לא בעומס).

את ה-9800GTX+ אני ארכיב אחר כך, נראה עד כמה הנפילה מורגשת מהמערכת הקודמת שעליו הורכב (E8400 בסטוק עם P45).

אם זה בגדר הסביל, יש מצב שחסכתם לי 600-1000 ש"ח, למי לשלוח את הצ'ק?

פורסם

הC1E והEIST מורידים מכפלת מעבד ומתח . במקרה שלך הם מורידים מכפלה ל6 ומתח לבערך 1V.

בתדר שלך של 275*10 זה יהיה 275*6 -> 2200 ואני לא בטוח שהמעבד יציב ב2200 כשהו ב1V

פורסם
  • מחבר
:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים