פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים בראיון לערות 2 אמר דן האוזר שהGTA הבא יהיה בבאר שבע, ולכן צוות הפיתוח עבר לעיר ל3 שבועות כדי לאפיין אותה ולבנות דגם שימחיש את החיים הקשים ומלאי האקשן בעיר.
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים עזבו אותכם עיר עושים GTA בבית של הBIG BROTHERוניפתרים מההוצאות על כותבי העלילה
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים לי בא שיחזרו לVICE CITYשיעשו REMAKE של העיר הישנה, יוסיפו קצת פרטיםזה יכול להיות אדיר לדעתי.שישלבו את זה גם עם העלילה של מה שהתרחש שם בשנות ה80
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים בראיון לערות 2 אמר דן האוזר שהGTA הבא יהיה בבאר שבע, ולכן צוות הפיתוח עבר לעיר ל3 שבועות כדי לאפיין אותה ולבנות דגם שימחיש את החיים הקשים ומלאי האקשן בעיר.בגלל שממש אין לי שמץ של מושג איפה ובגלל שאני לא מעודכן (או מנסה להתעדכן...) אני חייב לשאול - הוא רציני?? ???
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים אני לא הייתי מתנגד לאיזה GTA נחמד בארצות ערב, משהו כמו עיראק או סעודייה, ושיחזירו את הצבא למשחק.בשש, הרגע רצחת בדיחה בדם קר
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים בטח מוסקבה או עיר כלשהי מדרום אמריקה.איתה דווקא פעם כתבה על ערים שהם היו אמורים לשחרר במשחקים הבאים.
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים אני לא הייתי מתנגד לאיזה GTA נחמד בארצות ערב, משהו כמו עיראק או סעודייה, ושיחזירו את הצבא למשחק. בשש, הרגע רצחת בדיחה בדם קר כמו שאמרתי.... לא היה אפילו ניחוש אם זה מצוץ מהאצבע או אמיתי לגמרי... GTA אף פעם לא עניין אותי... והבחור גם היה מאוד רציני... תודה על ההפרכה בכל מקרה...
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים עזבו שטויות, אם הם עושים את זה באבו-דאבי הם גאונים... תחשבו על הפוטנציאל הקרימינלי מגדלים ענקיים, מכוניות, תיירות\איזורים עניים קונספירציות נפט...
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים שיעשו את המשחק בעזה, סופסוף יהיה מישהו שיוכל לנקות אותה בלי ייסורי מצפון ואחרי זה שיהרוג את כל חברי הכנסת הערביים בישראל יכול להיות נחמד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.