עבור לתוכן

גרסה חדשה של הDSI תצא ביפן

Featured Replies

פורסם

הגרסה הזאת תכיל מסכים משמעותית יותר גדולים מהגרסה הקודמת

וכניראה מכוונת לשוק המבוגר יותר

חוץ מזה לא דווח על שינוים משמעותים אחרים

הכתבה פה -

http://www.gamespot.com/news/6238345.html?tag=latestheadlines;title;1

dsiLL-trio2.jpg

פורסם

הגרסה הזאת תכיל מסכים משמעותית יותר גדולים מהגרסה הקודמת

וכניראה מכוונת לשוק המבוגר יותר

חוץ מזה לא דווח על שינוים משמעותים אחרים

הכתבה פה -

http://www.gamespot.com/news/6238345.html?tag=latestheadlines;title;1

dsiLL-trio2.jpg

הסבר

פורסם
  • מחבר

עוד עדכון שראיתי זה שהגרסה הזאת תכיל בתוכה 3 משחקים מובנים

לפחות אחד מהם יהיה "מאמן מוח" ככה שזה די ברור כרגע שהיעוד זה לאנשים מבוגרים

פורסם

נינטנדו מבחינתי כגיימר - פשוט מאבדת כיוון בהיסטריה בשנים האחרונות.

אני לא שוק קאז'ואל ולא לגימיקים כאלו - ומבחינתי - אלא אם תקרא מהפכה משמעותית - נינטנדו לאט לאט הופכת לחברה GREEDYית ולא רלוונטית לגיימרים שמתעסק בשטויות , גימיקי ופלסטיקים במקום בגיימפליי איכותי.

ליביו

פורסם

בדומה לEA,הגרידיות הזו משתלמת לנינטנדו מאוד..היא אמנם מתקבלת בזעם ע"י קומץ ה"גיימרים" בעולם,אבל כל הצעדים שלה בשנים האחרונות פתחו לה שוק עצום הרבה יותר (שאינו בררן ומביא רווח טוב),שהחזיר אותה לראש הפירמידה.

ובביזנס כמו בביזנס,זה יכול להיראות רע,להסריח מהראש וכל קלישאה אחרת-כל עוד זה משתלם זה יהיה שם.

בקיצור,אני מניח שנינטנדו תמשיך בעתיד ליצור מוצרים שיהיו מיועדים בעיקר לשוק הקז'ואל,יכול להיות שאפילו יותר מבזמן הנוכחי.

תשאלו אותי למה? מספיק לראות את מכירות משחקי הקז'ואל לWII,ומכירות הקונסולה ככלל,ולהשוות אותם למכירות משחקי הM המפורסמים ביותר שלה(MADWORLD,DEAD SPACE EXTRACTION ואחרים),כדי להבין איפה טמון הכסף הגדול.

פורסם
  • מחבר

ליביו אני חושב שאתה מסתכל על צד אחד שלהם אומנם צד גדול אבל לא מסתכל לצד אחר

תיראה יש להם בפיתוח משחקים כמו מטרואיד -M

NSMB WII \גלקסי 2 \ שיין אנד פונישמנט 2 \וכניראה למרות שזה רק שמועות כרגע זלדה חדש וSTAR FOX חדש בפיתוח

אלו המשחקי גימרים שלהם ואני לא מצפה מחברת צד ראשון לתת כמות גדולה יותר של כותרי גימרים בשנה

למרות שסוני הצליחה להפציץ בשנה האחרונה וכבוד להם

חוץ מאלו אני ננתי לא כל כך מזמן כותרי גימרים לWII לשנה הקרובה ויש כמות מכובדת מסוף 2009 ועד מחצית 2010

אחרי זה בטח יתחילו תכנונים ל"סופר WII " ככה שלערכתי ב2011 הWII מבחינת משחקים טובים ימות אבל ברוב הקונסולות זה ככה קרוב לסוף

בכל מקרה אני רואה את נינטנדו מחולקת היום שחלק מהצוותים עובדים על קזואל\מבוגרים וכו

וחלק על פרויקטים לגימרים וכל זה על 2 פלטפורמות ואני חושב שנינטנדו מבינה את הבעיה ולאחרונה הגדילה את כוח האדם בתחום

ואני מעריך שבדור הבא הם יגיעו יותר מוכנים וגם אחרי ההצלחות אם הDS וWII גם אם הרבה יותר תמיכה של חברות צד שלישי

ויש לזה סימנים תראה לאחרונה קאפקום התחילה להתאים את המנוע הגרפי של RE5 לWII

(את המנוע עצמו לא את המשחק )

ומין הסתם קאפקום בטח תרצה בעתיד לפתח ל4 פלטפורמות ביחד (WII\PC\360\PS3 )

אקטיוויזיון התאימה את המנוע של COD4 בזמנו לWII (המשחק הראשון שישתמש בזה היה COD5 לWII )

ויצא לי לשחק ב2 הגרסאות והם אותו הדבר רק שהגרפיקה מין הסתם ברמה הרבה יותר נמוכה בWII

אבל אלו אותם שלבים בדיוק והרוב העיקרי אותו הדבר (בהרבה משחקי מולטיפלטפורם גירסת הWII פותחה בנפרד על ידי צוות פיתוח אחר והייתה למעשה משחק שונה )

ככה שאם התמיכה הזאת תמשיך להשתפר יצאו מספיק משחקי גימרים לWII

בקיצור,אני מניח שנינטנדו תמשיך בעתיד ליצור מוצרים שיהיו מיועדים בעיקר לשוק הקז'ואל,יכול להיות שאפילו יותר מבזמן הנוכחי.

תשאלו אותי למה? מספיק לראות את מכירות משחקי הקז'ואל לWII,ומכירות הקונסולה ככלל,ולהשוות אותם למכירות משחקי הM המפורסמים ביותר שלה(MADWORLD,DEAD SPACE EXTRACTION ואחרים),כדי להבין איפה טמון הכסף הגדול.

אלו לא משחקי הקור הגדולים שלה -MADWORLD יצא בינוני והרבה לא קנו אותו בגלל זה ובגלל שהוא קצר בלי אף אלמנט אונלין

מבחינת DEAD SPACE EXTRACTION שהוא הוכרז הייתה התלהבות גדולה עד שיתברר שזה יריות מסילה וזה עצבן המון בעלי WII

לאומתם משחקים כמו זלדה TP\גלקסי \SSBB מכרו כמה מיליונים כל אחד וזה משחקי גימרים

ותראה אפילו סידרה כמו COD שעד היום יצאו 2 משחקים בסדרה לWII מכרו מעל מיליון כל אחד בגרסה הזאת

נכון לא מספרים כמו בPS3 או 360 אבל עדיין מספרים שמצדיקים תמיכה מבחינת רווח

ותראה אם תבדוק את המשחקים הנימכרים ביותר ב360\PS3 תראה שהרבה מאוד מהם אף פעם לא יצאו לWII ולא קיבלו אף הזדמנות למכור שם טוב -וזה בגלל חברות פיתוח שהלכו מראש על HD ולא תמכו בWII

חלק מהחברות האלו היום תומכות חלקית בWII ואני כבעל WII כן רואה שיפור מהצד הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים