עבור לתוכן

שאלה מהירה- מעבד Athlon X2 ישן יתאים ל-AM3?

Featured Replies

פורסם

הייתה לי כאן שאלה באופן תאורטי לא מזמן.

בכל אופן, יש לי מעבד AMD Athlon X2 (הישן, עם סוקט AM2, לא פלוס), הייתי צריך להחליף את הלוח והדגם שלו כבר לא מיוצר.

הביאו לי במקום לוח אחר לסוקט AM3. האם יש פה תמיכה אחורנית? כלומר, זה יתאים?

פורסם

אין תמיכה אחורנית. לוח עם תושבת AM3 תומך רק במעבדי AM3 (ואולי בעתיד במעבדים לתושבת הבאה).

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג איך, אבל ניסיתי והסוקט מתאים למעבד. ועל האריזה מצויין במפורש שזה סוקט AM3 בלבד.

פורסם

לAM3 הוא לא היה יכול להתאים, נקודה

הלוח שלך הוא AM2 עם תמיכה בAM3, בגלל זה המדבקה

פורסם

אין לי מושג איך, אבל ניסיתי והסוקט מתאים למעבד. ועל האריזה מצויין במפורש שזה סוקט AM3 בלבד.

ברור שמעבד AM2 או AM2+ פיזית יכנס לתושבת AM3, מבחינת pin-count אין הרבה הבדלים - אבל בפועל זה לא יעבוד.

פורסם

ברור שמעבד AM2 או AM2+ פיזית יכנס לתושבת AM3, מבחינת pin-count אין הרבה הבדלים - אבל בפועל זה לא יעבוד.

:nono:

מעבד AM3 יכנס לתושבת AM2

מעבד AM2 לא יכנס לתושבת AM3

פורסם

משהו כזה

פותח הת'רד, באיזה לוח מדובר בידיוק?

פורסם
  • מחבר

הרכבתי את זה וזה עובד מצויין (הוכחה חיה- אני מדבר כרגע מאותו המחשב המדובר).

מדובר ב-Gigabyte MA74GM-S2H.

פורסם

iakovl n00b killing move

smiley_slapacrossroom.gif

20091029021931.jpg

LEARN TO READ

פורסם
  • מחבר

ראיתי את הפרט הזה אחרי שפתחתי את הת'רד- לפני זה האתר של ג'יגאבייט סירב לעלות ובמקומות אחרים לא ממש מצאתי פרטים משכנעים.

כנ"ל ל- Ready על המדבקה. קצת קשה לי לפעמים לשים לב לפרטים קטנים ואני לא הולך להכנס כאן לפרטים אישיים בשביל להסביר למה.

והת'רד קצת בלבל אותי אחרי ששמתי לב לפרטים- מה לעשות, בחיים לא עבדתי עם התושבת החדשה יותר של AMD וגם מאז ה-X2 הישנים כמו שיש לי לא ממש יצא לי להתעסק בזה או לקרוא על זה. עד לא מזמן הייתי בפגרה של בערך שנתיים בכל מה שקשור לתחום אז פספסתי די הרבה.

אז אתה לא חייב לבוא בגישה הזו, אתה יודע. כנ"ל לפורום הזה וכנ"ל לפורום השני.

לא כולם מבינים כמוך. |:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים