פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים שמעו המחשב שלי היה ממש תקוע אז פירמתטי אותו ... ואחרי שאני מפרמט אז זה כזה צריך לעשות RESET (בינתיים המסך מחובר לכרטיס מסך שלי.) עכשו אני במסך של ה STARTUP ואז אני רואה מלא קווים כחולים כאלה על המסך . בקיצור הWINDOWS עולה (זתאמרת שהכרטיס מסך כן מראה תמונה ) אבל יש בעייה . המחשב לא קורא לי אותו . זתאמרת אני כן רואה את ה WINDOWS אבל המחשב לא קולט את הכרטיס .. תמונה : וזה ממש מוזר כי במנהל התקנים הוא מופיע .. תמונה : * התקנתי דרייבר לכרטיס מסך .. התקנתי גם DIRECT X 9 .. והמעלות בכרטיס מסך בסדר גמור... בכל זאת אני בא להכנס למשחק וזה אומר לי VIDEO CARD DO NOT SUPPORT .. *שאני מגלגל למטה או למעלה בדפדפן אינטרנט זה עושה לי את זה בגלים כזה ממש ממש לאטטט וזה מטריף!! תראו אנ יודע שיש בפורום הזה מלא אנשים מומחים שמבינים בזה .. בבקשה ממכם תקדישו 2 דקות בשביל לקרוא ותגיבו !! תודה ענקיייייייייייייייייית לעוזרים עריכה !!! מצאתי את הבעייה ! לאחר בירור מעמיק הגעתי למסקנה כזאת : אתם רואים שכתוב שמה אין אפשרות להפעיל התקן זה (קוד 10 ) יש המלצות מה לעשות ?
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים קודם כל אתה מתבקש להקטין את התמונות כי זה רחוק מלהיות פרופורציונאלי דבר שני, בדוק שכרטיס המסך מחובר היטב לחריץ בלוח האם ומאובטח בעזרת המאבטח בתושבת שלו.
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים הוא עושה ב "גלים" כי אין דרייבר וזה טבעי, זה שהוא רושם VIDEO CARD NOT SUPPORTED גם זה בגלל הדרייבר וגם זה טבעי...תוציא את הכרטיס מסך מהתושבת שלו תעשה אוויר בסלוט PCI-E ( לא עם פן חם !! ) ואם אתה רוצה "להשקיע" תנקה את המגעים של הכרטיס מסך ( אלה שיושבים בחריץ PCI-E ) עם מחק...
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים אל תמהר לפתוח את המארזאם הוא מראה תמונה אז רוב הסיכויים שהוא מחובר טובאין דרייבריםתוריד את הדרייבר מאתר החברה ATI/NVרוב הסיכויים שזה יפתור את הבעיה אם עשיתה את זהתעשה את זה שובאם זה עדיין לא פותר את הבעיה אז תעשה תיקון WIN דרך הדיסק שהתקנתה איתולגבי הנקודות המוזרות על המסך השחור......זה עושה את זה גם ב WIN ?
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים מחבר קודם כל תודה ענקית לכל מי שהגיבדבר שני ... מזה תיקון WIN ואיך אני עושה את זה ?
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים אל תמהר לפתוח את המארזאם הוא מראה תמונה אז רוב הסיכויים שהוא מחובר טובאין דרייבריםתוריד את הדרייבר מאתר החברה ATI/NVרוב הסיכויים שזה יפתור את הבעיה אם עשיתה את זהתעשה את זה שובאם זה עדיין לא פותר את הבעיה אז תעשה תיקון WIN דרך הדיסק שהתקנתה איתולגבי הנקודות המוזרות על המסך השחור......זה עושה את זה גם ב WIN ?דרייבר לא יכול לתקן בעיה שנמצאת עוד בשלבי הפוסט... תנסה מה שהמלצתי לך בהודעה הקודמת.
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים לפי מה שיצא לי לראות בכמה כרטיסים,כשמגיע הרגע שבו יש ארטיפקטים בPOST הכרטיס בשלבי גסיסה.אבל מוצא אחרון הוא להכנס למנהל ההתקנים ולהסיר משם את ההתקנה של הכרטיס לאחר מכן כבה את המחשב ותוציא את הכרטיס מסך מהתושבת שלו ותחזיר.לאחר שהחזרת תתקין את הכרטיס מחדש.
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים מחבר לפי מה שיצא לי לראות בכמה כרטיסים,כשמגיע הרגע שבו יש ארטיפקטים בPOST הכרטיס בשלבי גסיסה.אבל מוצא אחרון הוא להכנס למנהל ההתקנים ולהסיר משם את ההתקנה של הכרטיס לאחר מכן כבה את המחשב ולאחר שהחזרת תתקין את הכרטיס מחדש.עשיתי בדיוק מה שאמרתועדיין לא עובדעוד עצות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.