פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים בעיה,רק באקספלורר אני יכול לעשות UPLOAD לתמונה באימייל. וב FF לא מצליח.מישהו נתקל בזה?תודה.
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים אני לא בטוח שברור לי למה אתה מתכוון בדיוק.אתה מדבר על העלאה של קבצים דרך ממשק וובי כלשהו? כפתור browse\עיון?אם כן אז מה השגיאה שאתה מקבל \ מה קורה בדיוק כשאתה מנסה להעלות קובץ כך?האם לפורום אתה מצליח להעלות קבצים למשל? (נסה דרך "אפשרויות נוספות" כשאתה מגיב להודעה שלי - לצרף קובץ תמונה כלשהו למשל)
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים מחבר אכן, אני מדבר על BROWSE...וניסית לעלות תמונה לכאן. הכל עובד כראוי.
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים אם כן אז מה השגיאה שאתה מקבל \ מה קורה בדיוק כשאתה מנסה להעלות קובץ כך?
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים מחבר הנה מ YAHOO ו GMAILהבעיה קיימת וידועה.. ראיתי שעוד אנשים מדווחים עליה ברשת.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים לפי גיגול קצר ראיתי שמישהו הציע להסיר ולהתקין מחדש גרסא עדכנית של נגן הפלאש בדפדפן.אני מציע שתנסה את זה כצעד ראשון.http://www.google.com/support/forum/p/gmail/thread?tid=2c7e17f52a256260&hl=en
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים מחבר תודה על העצה.אבל לא הצלחתי להפעיל אותו ב SAFE MODE.ניסיתי לכתוב כך:firefox -safe-modeוהוא עולה רגיל. עם כל התוספות.עריכה:הצלחתי לעלות אבל עדיין לא עובד.
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים מחבר Java\.net מעודכנים ומותקנים ? איך אפשר לבדוק אם הם מותקנים ב FF בכלל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.