עבור לתוכן

הציעו לי כרטיס מסך HD5850 של Club ב 1250 ש"ח. - זה משתלם ? (דחוף !!!)

Featured Replies

פורסם

הציעו לי ככה:

הכרטיס HD5850

חברה:

Club - ב 1250 ש"ח

XLI או משהו כזה - ב 1325 ש"ח

GigaByte - ב 1595 ש"ח

זה באמת משתלם ??

חשבתי על ה Club. מה אתם אומרים ??

זה דחוף !!

עריכה: למה זה כזה זול ? יכול להיות שיש בזה משהוא לא טוב ?

פורסם

קודם כל, להרגיע קצת את הלחץ שלך ;) שום דבר לא דחוף.

דבר שני, זול? זה זול? מה שהציעו לך זה המחירים הרגילים של החנויות לכרטיסים האלו, זה המחירים שלהם של החברות הספציפיות, זה הכל. לא קיבלת שום הנחה שתדע. זה בדיוק המחירים הרגילים בחנויות.

ההפרש במחירים נובע מהחברות, גי'גבייט בדרך כלל מתאפיינת במוצרים איכותיים ובקו מוצרים של כרטיסי מסך מבחינת איכות הרכיבים ומשתמשת בדרך כלל בטכנולוגיהה אחרונה של שבבים ומייצבי מתח וכו' אשר היא עושה בה שימוש בלוחות אם, שאר החברות, אותו כרטיס אותו תדר אותו הכל, כנראה השתמשו במשהו יותר זול, או מרשים לעצמם להוזיל את המחיר וכנראה שזה לא פוגע בחרות האלו, אז למה לא? אם האחריות היא 3 שנים, תקח את הכי זול, רוצה משהו איכותי וגם פסיכולוגית להרגיש טוב? תיקח את הכי יקר ג'יגבייט .

דבר שני, למה זה כזה זול? כי זה כמה שהכרטיס עולה! הדגם הבכיר שלו עולה 2200 בערך אז... כן זה זול יחסית.

הכרטיס הזה הוא ממש חזק בהשוואה לדור הקודם אז כן זה שווה, אם יש לך את הכסף והרצון לקנות.

פורסם
  • מחבר

וואי תודה ענקית. לא ידעתי את זה.

אז אני יקנה אותו !

תודה שוב !!

פורסם

בהתחשב בזה שהכרטיס הכי זול שכרגע ניתן למצוא בארץ הוא ב1480 שקל אז כן זה זול.. לחברה שמייצרת את הכרטיס יש פחות משמעות בנושא הזה..

פורסם

קודם כל, להרגיע קצת את הלחץ שלך ;) שום דבר לא דחוף.

דבר שני, זול? זה זול? מה שהציעו לך זה המחירים הרגילים של החנויות לכרטיסים האלו, זה המחירים שלהם של החברות הספציפיות, זה הכל. לא קיבלת שום הנחה שתדע. זה בדיוק המחירים הרגילים בחנויות.

ההפרש במחירים נובע מהחברות, גי'גבייט בדרך כלל מתאפיינת במוצרים איכותיים ובקו מוצרים של כרטיסי מסך מבחינת איכות הרכיבים ומשתמשת בדרך כלל בטכנולוגיהה אחרונה של שבבים ומייצבי מתח וכו' אשר היא עושה בה שימוש בלוחות אם, שאר החברות, אותו כרטיס אותו תדר אותו הכל, כנראה השתמשו במשהו יותר זול, או מרשים לעצמם להוזיל את המחיר וכנראה שזה לא פוגע בחרות האלו, אז למה לא? אם האחריות היא 3 שנים, תקח את הכי זול, רוצה משהו איכותי וגם פסיכולוגית להרגיש טוב? תיקח את הכי יקר ג'יגבייט .

דבר שני, למה זה כזה זול? כי זה כמה שהכרטיס עולה! הדגם הבכיר שלו עולה 2200 בערך אז... כן זה זול יחסית.

הכרטיס הזה הוא ממש חזק בהשוואה לדור הקודם אז כן זה שווה, אם יש לך את הכסף והרצון לקנות.

אני נשבע שזאת התשובה הכי טובה שקראתי בפורום הזה לשאלה של בנאדם שמתלבט בין רכיבים שונים.

מ ח ז ק !

פורסם

איפה החנות הזו גם אני רוצה ליקנות

ולנושא הclub זול עדיף לקחת אותו כי אין הבדל משמעותי בשמות אפשר לומר אין הבדל בכלל

פורסם

אני גם רוצה לדעת איפה הוא נמכר במחיר הזה.

פורסם

למיטב ידיעתי כל כרטיסי ה5850 בשלב זה הם כרטיסי REFERENCE ככה שההבדלים בינהם בכל מקרה קטנים עד לא קיימים.

פורסם

כרטיסי הREFERENCE למיניהם מיוצרים ע"י ATI/AMD והיצרנים שונים (ספייר, גיגבייט, אסוס, וכד'...) פשוט שמות מדבקה

עם הזמן היצרניות גם מוציאות גירסאות מיוחדות עם קירור שונה ולעיתים גם את הכרטיס עצמו(PCB, לדוג' גירסאות VAPOR X של ספייר)

פורסם

FORCE 3D RADEON HD5850 1GB GDDR5 Dual DVI\HDMI\DP PCIE

בנעה - 1280

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6337

יאללה שכל החנויות כבר יתמלאו בכרטיסים האלה והמחיר אולי אפילו יגיע לאיזה 1100..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים