פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים פשוט תבדוק באתר של גיגהבייט-http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2324#anchor_osכנ"ל גם גרסה 2.0 של הלוח, אך גרסה 3.0 תומכת חלקית: המעבד הוא FSB 1333Mhz אז הוא ירוץ ב-1066Mhz. אולי תוכל להריץ על FSB גבוה יותר בעזרת אוברקלוקינג.
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים מחבר פשוט תבדוק באתר של גיגהבייט-http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2324#anchor_osכנ"ל גם גרסה 2.0 של הלוח, אך גרסה 3.0 תומכת חלקית: המעבד הוא FSB 1333Mhz אז הוא ירוץ ב-1066Mhz. אולי תוכל להריץ על FSB גבוה יותר בעזרת אוברקלוקינג.בגדול הלוח לא תואם לפי האתר של היצרן, אבל השאלה שלי היא האם ניתן בכל זאת לעבוד איתו, כי יש תאימות לסדרת המעבדים אך רק חריגה במהירות ה FSB.אם אחבר זה לא פשוט ירוץ על 1066Mhz?אלא אם הלוח שלי הוא REV3 ואעדכן לגרסאת היוס המתאימה אין סיכוי לעבוד בשילוב הנ"ל?
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים איזה גרסה הלוח שלך?אם לא גרסה 3.0 אז יש אפשרות שהוא כלל לא יעבוד, אך לדעתי הוא יעבוד כפי שציינת ב-FSB נמוך יותר.
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים מחבר איזה גרסה הלוח שלך? אם לא גרסה 3.0 אז יש אפשרות שהוא כלל לא יעבוד, אך לדעתי הוא יעבוד כפי שציינת ב-FSB נמוך יותר. אני אבדוק כשאגיע הבייתה. דעתי זהה לשלך רק חיפשתי חיזוק חיובי, מסתבר שאי ברירה אלא לבדוק בעצמי לפני שאני משדרג ותורם את המעבד שלי לאחר תודה רבה לעוזרים. אעדכן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.