פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים אוקיי, הרגע חיברתי את העכבר מרגיש קצת מוזר אחרי כל השנים האלו עם חוטי יש קצת חוסר דיוק בתזוזות ממש ממש קטנות, הוא לפעמים לא מגיב אליהן, מעבר לזה מרגיש בסדר לא התקנתי את התוכנה המצורפת, יש למה ? באמת ? מוזר, אני לא שם לב לשום אי דיוק כלשהו, עובד כמו כל עכבר רגיל, רק לגלגלת יש אי דיוק במצב חופשי אבל זה די בכוונה.
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים לי משום מה הUBEROPTIONS עשה בעיות עם התצוגה וכל הזמן הוריד לי את הרזולוציה של המסך...עובד מעולה על VISTA ו-WIN7 ב-32 ו-64BIT (כ. מסך של ATI )
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים באמת ? מוזר, אני לא שם לב לשום אי דיוק כלשהו, עובד כמו כל עכבר רגיל, רק לגלגלת יש אי דיוק במצב חופשי אבל זה די בכוונה. אני יצטרך לחזור עם תשובה ברורה עוד כמה ימים יכול שההבדלים בין העכברים מבחינת משקל/צורה משפיעים עליי וצריך קצת להתרגל
פורסם 2009 בנובמבר 416 שנים שחור...(אני מניח שיש הבדלים כי שלי הוא חלק מהסט של WAVE PRO , כנראה שבנפרד הצבע שונה)
פורסם 2009 בנובמבר 516 שנים רק בבאג אחריות רישמתי של יבואן לשלוש שנים.וב- KSP על פי הניסיון שלי האחריות שווה ל***
פורסם 2009 בנובמבר 1016 שנים מישהו יודע אם מוכרים אותו באופיס דיפו? נדפק לי ה MX1000 ואני שוקל לממש אחריותלא נראה לי יש להם עדיין במלאי את ה MX1000
פורסם 2009 בנובמבר 1116 שנים וב- KSP על פי הניסיון שלי האחריות שווה ל***=גם אני חושב כך=לא רוצים להחליף לי נגן MP3 שיתקלקל בגלל שחסר הקליפס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.