עבור לתוכן

LOGITECH MX1100 - מה אתם אומרים עליו?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לכל האנשים עם הלאג, פשוט תשימו את הרסיבר כך שיהיה מול העכבר לי זה פתר את בעיית הלאג לגמרי.

והעכבר מוגדר דרך ה-SetPoint.

• תגובות 65
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אצלי הרסיבר מאחורי המחשב מתחת לשולחן , אני עובד עם SETPOINT ואין שום בעייה של לאג.

הדבר היחיד שמדאיג אותי בעכבר הזה זו הגלגלת - מאוד נוחה והאפשרות להחליף בין מצבי גלגלת גאוני - אבל נראה מעט שברירי.. ימים יגידו

פורסם

וגם אם תהיה בעיה, LOGITECH ידועים בתוך מחליפים מאוד נדיבים של חומרה דפוקה ( כן כן, גם בארץ ).

פורסם

וגם אם תהיה בעיה, LOGITECH ידועים בתוך מחליפים מאוד נדיבים של חומרה דפוקה ( כן כן, גם בארץ ).

ידועים למי ?

מהנסיון האישי שלי היבואן של לוגי'טק 'מעתק' מסרבים לתקן/להחליף לי G25 שנשבר לו פלסטיק והוא עדיין בתקופת האחריות

פורסם

ידועים לי מכמה וכמה חברים, לאחד הוחלף MX REVO בחדש בלי בכלל לדרוש את הקודם, MX512 שהם רק דרשו את לחתוך את כבל ה-USB ולתת את הקצה ( שוב, בלי לראות אותו, וזה לא היה מסובך לתת כבל אחר חח למרות שהעכבר כבר היה דיי דפוק ) ועוד מקלדת שיצא לי לשמוע עליה..

לא יודע, יכול להיות שדברים השתנו, זה מלפני כמה שנים

פורסם

האמת גם לי היה ניסיון טוב איתם. קניתי Wave ואחרי שאחד ממקשי החיצים היה נתקע מדי פעם, ממש לא משהו קריטי, החזרתי את המקלדת וקיבלתי על המקום חדשה

פורסם

אני חושב שהרבה מזה תלוי באיזה חנות קנית את המוצר ומי נותן את האחריו.

קניתי לפני 3 שנים את הV450 ללפטופ שלי בבאג, באותו יום חזרתי עם בעיה של ניתוקים של העכבר מהרסיבר , והחליפו לי על המקום לחדש.

אני עכשיו עם הWave Pro ומקווה שלא יהיו לי בעיות (טפו טפו טפו) כי שמעתי דברים לא מחמיאים על השירות של מעתק...

פורסם

אני באמת לא יודע על איזה לאג אתם מדברים.

בכל מקרה, למי שקנה - שיתחדש :)

ואגב, למרות הכפתור ON/OFF, העכבר - כמו כל עכבר של לוג'יטק, נכבה אחרי פרק זמן מסויים ללא שימוש.

פורסם

אני גם לא חויתי שום לאג כזה או אחר

פורסם

שאלה ל - RK : איך אוכל לוודא שהעכבר שלי (MX 1100) אמנם מתכבה מעצמו (אחרי כמה זמן) למרות שהוא ב- On ?

פורסם

תשאיר אותו ללא תזוזה 10 דקות ותזיז אותו, אתה תראה שלוקח שניה עד שהוא מגיב

פורסם

אוקיי, הרגע חיברתי את העכבר

מרגיש קצת מוזר אחרי כל השנים האלו עם חוטי :)

יש קצת חוסר דיוק בתזוזות ממש ממש קטנות, הוא לפעמים לא מגיב אליהן, מעבר לזה מרגיש בסדר

לא התקנתי את התוכנה המצורפת, יש למה ?

פורסם

מומלץ להתקין את ה-SETPOINT + UBEROPTIONS, זה נותן שליטה מטורפת על כל מה שרוצים ( TAB ב-FF ועד ALT TAB או כל שטות אחרת ) - אני אישית מאוד נהנה מזה עקב שפע הכפתורים :)

פורסם

שאתה מזיז אותו הוא נדלק.

כפי שכבר ציינו פה, נדלק לחצי שניה האינדיקטור של הסוללה.

למיטב ידיעתי, אין עכברים ללא מנגנון כיבוי אוטומטי.

אין לי ממש איך להוכיח לך את זה כי זה לא מפורסם בשום מקום, אבל זה קיים.

פורסם

לי משום מה הUBEROPTIONS עשה בעיות עם התצוגה וכל הזמן הוריד לי את הרזולוציה של המסך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים