עבור לתוכן

LOGITECH MX1100 - מה אתם אומרים עליו?

Featured Replies

פורסם

קראתי ברשת על אנשים שטוענים שיש לו בעיית לאג, מישהו כאן חווה בעיה כזו ?

האם זה יהיה לי יותר מורגש בהתחשב בזה שעד עכשיו השתמשתי רק בעכבר חוטי ?

• תגובות 65
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לאג?

כאילו הפרש בין התזוזה של העכבר לסמן?

אני לא הרגשתי עד עכשיו.

אבל שמעתי על זה, זה קורה רק שמגדירים את ה - SETPOINT של לוג'יטק אחראי על התזוזה ולא WINDOWS

פורסם

^כן זו הייתה הכוונה, תודה :)

אולי אני ילך עליו, נמאס לי כבר מהחוט הזה...

פורסם

תהנה :)

פורסם

אצלי הוא מוגדר בSETPOINT ולא הרגשתי שום לאג...

פורסם

מביקורות שקראתי זה לא אצל כולם, אולי יש גורמים משפיעים אחרים

פורסם

כנראה , רק ציינתי שהSETPOINT לא נראה לי כגורם ללאג , יכול להיות מיקום המשדר והמרחק של הסט ממנו...

פורסם

בהמלצתו של רועי קניתי את העכבר ממש לפני כמה שעות, היתי עם MX400 ואין ספק שהוא הרבה יותר נוח ומרשים. לצערי קשה לי קצת להתרג, כל חיי היתי עם עכבר חוטי ועכבר אין משהו ש"מחזיק" אותי..עוד לא הצלחתי לקנפג את ה-SET POINT למשהו שיספק לי תחושה טובה בכל הנוגע לתזוזת הזמן.שיחקתי עם זה קצת ועדיין שאני צריך ללחוץ על משהו קטן ודרוש לי "דיוק" זה זז מאוד לאט..יותר ממה שרציתי..בעיה קצת

פורסם

^מזה אני בדיוק חושש, נעדכן שיגיע העכבר

פורסם

או שאולי זה רק לוקח זמן להתרגל..לא יודע..

פורסם

צריך קודם כל להתרגל לעכבר , להתעסק עם ההגדרות של המהירות ושל הDPI , אני מקווה מאוד שתצליח להגיע להגדרות הכי טובות בשבילך כי העכבר הזה פשוט טוב.

פורסם

האמת..אני עם העכבר כבר איזה שעה וחצי - כבר יותר טוב. אני מתחיל לחשוב שזה באמת עניין של הסתגלות..

עוד שאלה, בתור מישהו שהיו לו רק חוטיים, מומלץ לסגור את העכבר (הכוונה ממש להעביר את המתג ל-OFF) בלילה?

פורסם

אני גם מעוניין לקנות את העכבר הזה (mx1100)

במיוחד בעקבות הירידת מחירים הזאת...

אבל מה עם האלחוטי של מייקרוסופט?? MICROSOFT NATURAL WIRELESS LASER MOUSE 6000

מה עדיף??? ה6000 נראה יותר נוח.. מה יחזיק יותר זמן עם הסוללות? והקליטה שלו תיהיה מהירה??

פורסם

האמת..אני עם העכבר כבר איזה שעה וחצי - כבר יותר טוב. אני מתחיל לחשוב שזה באמת עניין של הסתגלות..

עוד שאלה, בתור מישהו שהיו לו רק חוטיים, מומלץ לסגור את העכבר (הכוונה ממש להעביר את המתג ל-OFF) בלילה?

ממש אין צורך , קודם כל , לוג'יטק טוענים שהסוללה מחזיקה איזה חודשיים , דבר שני , אחרי כמה דקות בלי שימוש הוא נכבה לבד , תשים לב שאחרי שעובר זמן מה כשתזיז אותו , תידלק הנורה של הסוללה שזו האינדיקציה שהוא נדלק (זה סוג של מצב חיסכון שהוא מאוד יעיל)

פורסם

את ה-6000 המחורבן קניתי לפני שנה וחצי אולי. היה לי מזל גדול שהגעתי להסכם על מנהל הסניף של אופיס דיפו שאם זה לא מוצא חן בעייני אני מחזיר ומקבל החזר (בגלל שהוא לא הרשה שאפתח את האריזה ואראה אם זה נוח). הגעתי הביתה, אחרי שעתיים בערך התייאשתי והחזרתי. עכבר זוועתי לדעתי. נוח מאוד להחזיק בו ולהניח עליו את היד - זוועה להזיז אותו ולעבוד איתו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים