פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים שלום לא מזמן קניתי מפרט הם P55-US3L בIQPC וכשה ניסיתי לחבר את מארכת ה5.1 שלי נדהמתי לגלות שאין את חיבורי ה5.1 למרות שבאתר היצרן שאליו מפנה IQPC אותנו לקבל נתונים כתוב במפורש שהלוח אם תומך במארכות 5.1, 2,4,7.1 ערוצים, אכשיו אני רוצה להתיעץ אתכם האם IQPC יסכימו לתפל בנושא לפנות לGIGABYTE ולהחליף לי לUD3 בחינם או הם תוספת של 50 ש"ח לUD3R???
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים יש. פשוט בקונפיגורצית 5.1/7.1 כניסות ה LINE-IN/Mic מתבטלות.אתה צריך להוסיף PCI Bracket עם יציאת SPD/IF בשביל חיבור דיגיטלי לרסיבר/סט רמקולים תומך.
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים מחבר יש. פשוט בקונפיגורצית 5.1/7.1 כניסות ה LINE-IN/Mic מתבטלות.אתה צריך להוסיף PCI Bracket עם יציאת SPD/IF בשביל חיבור דיגיטלי לרסיבר/סט רמקולים תומך. סליחה אבל מה זה SPD\IF פעם ראשונה שאני שומע על הביטוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.