עבור לתוכן

ביקורת על Classic Linker 2 (מתאם לגימפאד PS1-2 וקלסיק לגימקיוב \WII )

Featured Replies

פורסם

pa.160272.1.jpg

הClassic Linker 2 יכול לחסוך לבעלי WII כסף -במחיר של 15$ ועוד כמה דולרים בודדים על משלוח

המתאם הזה נותן לחבר גימפאדים של PS1-2 ושל הקלסיק קונטרולר לחריץ גימפאד של הגימקיוב \WII

psx_a.jpg

ps2_sony_controller.jpg

6a00d83452033569e20120a4f4bace970b-800wi

למה זה טוב אתם שואלים ?

קודם כל גימפאד גימקיוב איכותי (לא אחד שמתפרק בידים ) עולה יותר כסף ושנית להרבה בעלי WII יש את אחד מהגימפאדים שהמתאם הזה תומך בהם

בכל מקרה בדקתי את המתאם גם אם גימפאד PS1 וגם אם גימפאד קלסיק

שניהם פעלו ורק המיקום של חלק מהכפתורים צריך קצת התרגלות -אבל זה לא משהו שפוגם במשחק

הדבר היחידי שעלול להיות בעיתי זה שבגימפאד גימקיוב האורגינלי לכפתורי L וR היה לחיצה כפולה -אבל לא זכור לי משחקים שבאמת עשו אם זה שימוש

בכל מקרה לבעלי גימפאד קלסיק זה יכול לשחרר שחקן נוסף למשחקים כמו SSBB -רק שבמקרה כזה מומלץ לקנות כבל מעריך לשלטי גימקיוב בנוסף אבל זה עולה רק 4 דולר בערך

לבעלי גימפאד PS1-PS2 אין צורך בכבל המעריך

בכל מקרה לסיכום -זה מתאם לי הוא מרגיש בנוי טוב והכי חשוב הוא פועל ומאפשר לשחק במשחקי גימקיוב וחלק ממשחקי הWII

וכמובן רוב או כל משחקי הVC (לא ידוע לי אם יש משחקי VC שלא תומכים בגימפאד גימקיוב ) בלי לקנות גימפאד נוסף

דרך אגב יש למוצר מתחרים אבל אין לי מושג איך האיכות שלהם

פורסם

וואי ממש מגניב, יש אחד כזה גם ל- PC? שמאפשר לחבר קונטרולרים של PS1/2 למחשב?

פורסם
  • מחבר

כן יש מזמן מתאמים כאלו לPC (בלי הקלסיק )

פורסם

שאלה

בגרסת הWII של dbz budokai tenkaichi 3 כשאתה לוחץ בשלט של הגיים קיוב על הR וL, אז לפי החוזק שאתה לוחץ זה יקבע כמה מהר אתה תעוף למעלה או למטה, אם אתה לוחץ חזק אז אתה עף מהר, אם אתה לוחץ חלש אז אתה מרחף

איך זה עובד בשלט של PS2? כי ממה שזכור לי זה כפתורי כתף רגילים

פורסם
  • מחבר

אין לי את המשחק הזה לנסות

אבל בדקתי במאריו שמש ולחיצת L\R כפולה לא עובדת לא בשלט הקלסי ולא בגימפאד PS1 -פשוט כי אין לגימפאדים האלו לחיצה כזאת

אין לי גימפאד PS2 תקין לנסות איתו

אבל רק קצת משחקים תומכים בלחיצה הזאת וחלקם בשלב כזה או אחר יקבלו גם ככה גרסת WII

כל הכפתורים האחרים פועלים מצוין ואתה מקבל אנלוגית ימנית נורמלית גם בקלסי וגם בPS1\2

למאריו שמש גם ככה עדיף לחכות שנינטנדו יוציאו פורט לWII כי השליטה שלו לא משהו אם הגימקיוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים