עבור לתוכן

הג'ל הזה לניקוי ידיים,כמה שאלות בסיסיות

Featured Replies

פורסם

למה אין הוראות שימוש נורמליות על האריזה?

אין אזהרות,האם יש בו חומרים רעילים? מותר לאכול אחרי השימוש בו?לכמה זמן הוא פעיל ומה הוא בדיוק עושה? וממה הוא עשוי(מרכיבים) מן הסתם יש בו אלכוהול-האם הוא בטוח לחוטין לשימוש ללילדים,תינוקות.קשישים?-אין שום מקורות מידע עליו,אף-אחד לא מדבר עליו

ואם הוא כל-כך יעיל אז הינה הפתרון למשבר המים..

פורסם

זה ג'ל עם אלכוהול.

אפשר לאכול אחרי השימוש בו (זה השימוש העיקרי שלו).

אבל זה לא מנקה, זה רק מחטא (מחסל את החיידקים, אבל לא מוריד ליכלוכים).

פורסם

אני לא מסוגל להשתמש בזה, פשוט מרגישים איך כל הלכלכוך על הידיים נמרח והיד דביקה אחרי זה

פורסם

השיטה היא לא לשפשף את הידיים, אלא רק למרוח אותם בתכשיר, כך הוא עושה את העבודה שלו ולא "מורח" את הלכלוך.

פורסם

כשבקבוק של 100 מ"ל עולה 15 ש"ח ..

אני מעדיף להשתמש במים וסבון, וכן, סבון כן מוריד ליכלוך.

פורסם

כן אני בטוח שג'ל לניקוי ידיים יפתור את בעית המים :lol:

הקדמת אותי בשניה...

פורסם
:P
פורסם
  • מחבר

נו מה נתקעתם על המשפט האחרון

התכוונתי שאולי מצאנו פתרון יישומי לעיניין הזה של המים

ו15 שקל לשפורפרת שמחזיקה חודש שלם זה יכול לחסוך המון מים וסבון.אז בכללי זה לא כזה יקר(זה מה שנקרא ניקוי יבש ;D)

פורסם

חכה קצת שהג'ל יספג לפני שאתה נוגע באוכל\עיניים\פה וכו'.

לכלוך זה לא מנקה אבל חיידקים זה מעיף, שווה להסתובב עם זה.

השפורפרת הקטנה הזאת מחזיקה די הרבה זמן.

פשוט אל תשימו חצי שפורפרת בשימוש אחד, אני שם 4-5 "טיפות" (אם סתם הופכים את הבקבוק ולוחצים קצת, יוצא מעט - זו טיפה)

וזה סבבה.

פורסם

אף אחד שכתב פה לא מומחה לג'ל הזה, אבל כל מה שהאנשים מעליי כתבו הוא פשוט הסקת מסקנות והיגיון בריא. בבקבוקון שלי לדוגמא רשום "ג'ל על בסיס אלכוהול להיגיינה מושלמת ולהסרת חיידקים".

אופן שימוש "לשים מעט ג'ל בכף היד ולעסות את כפות הידיים עד לייבוש, אין צורך בשטיפה וניגוב"

אזהרות "בלה בלה בלה לשימוש חיצוני בלבד בלה בלה בלה להימנע ממגע עם העניים"....

אפשר לחשוב שהזן האנושי היה נכחד אם לא היו האזרות האלה...

פורסם

* הג'ל מכיל אלכוהול, מים וחומרים שמקבילים פחות או יותר לקרם לחות על מנת למנוע יובש של הידיים.

* הג'ל משמש לניקוי ידיים שאין עליהם לכלוך, במקרה של לכלוך צריך לנקות עם מים וסבון. אם שמים ג'ל על ידים מלוכלכים מקבלים בוץ מגעיל על הידיים כפי שציינו מעלי.

* כמו שכתוב על האריזה - לשים כמות קטנה על אחת הידיים ולשפשף, חשוב לנקות עד מעט מעל קו פרקי כפות הידיים.

* מחיר של 15 ש"ח ל-100 מ"ל הוא גזל וניצול של ההיסטריה הציבורית סביב ענין שפעת H1N1 (השפעת העולמית/מקסיקו/חזירים, מחק את המיותר). לציין שבבתי החולים אותו החומר בדיוק קיים בבקבוקים של חצי ליטר שעולים הרבה פחות. החומר לא אפקטיבי יותר ממים וסבון, עיקר הייעוד שלו הוא לשימושם של אנשי צוות רפואי שצריכים לרחוץ ידיים עשרות פעמים ביום וזמנם יקר.

מקווה שעניתי על מרבית השאלות שעלו כאן.

פורסם
  • מחבר

אף אחד שכתב פה לא מומחה לג'ל הזה, אבל כל מה שהאנשים מעליי כתבו הוא פשוט הסקת מסקנות והיגיון בריא. בבקבוקון שלי לדוגמא רשום "ג'ל על בסיס אלכוהול להיגיינה מושלמת ולהסרת חיידקים".

אופן שימוש "לשים מעט ג'ל בכף היד ולעסות את כפות הידיים עד לייבוש, אין צורך בשטיפה וניגוב"

אזהרות "בלה בלה בלה לשימוש חיצוני בלבד בלה בלה בלה להימנע ממגע עם העניים"....

אפשר לחשוב שהזן האנושי היה נכחד אם לא היו האזרות האלה...

בסדר,אבל זה דבר מתבקש לא. אין על זה אפילו את ה"באישור משרד הבריאות" וכו'

פורסם

איפה קנית את זה למען השם? לך לסופר תקנה משהו שכן כתוב עליו ברישיון משרד הבריאות....

פורסם

על וודקה יש את האישור הזה?

פורסם

ועל ביסלי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים