פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים הוא עולה 400 שקל עם 1G GDDR3זה כדאי? יש לו כרטיס קול 8 ערוצים DX 10.1 ותמיכה מלאה ב Windows 7הוא יריץ סרטי HD יותר טוב מהכרטיסים של ATI או פחות?מה אתם אומרים?
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים זה נהיה ממש פרוייקט, כל ת'רד שני חוזרים על הטעות הזאת...כרטיס כזה יודע לקחת עלל עצמו את כל הפענוח, המעבד בכלל לא מהווה פקטור.
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים מחבר תודה רבה אז אני יקח אותואבל רק להיות בטוח שאני לא טועה הכרטיס הזהINNOVISION GeForce GT220 1GB GDDR3 PCIEנכנס בסלוט אחד נכון כי יש לי כרטיס טלביזיה בסלוט הצמוד ל PCI-Eיש בזפ גם Gigabyteים אבל לפי מה שאני רואה הם עבים
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים אני לא חושב שזה נכון לענות ולתת תשובה מלאה מבלי לדעת את המפרט המלא של המערכת.
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים מחבר אני לא חושב שזה נכון לענות ולתת תשובה מלאה מבלי לדעת את המפרט המלא של המערכת.מחשב אחד HTPC חדש עם מעבד Core 2 duoועוד מחשב פנטיום 4 3GHz ו- 2GB RAM עם לוח אם טוב בין האחרונים שיוצרו לפנטיום 4
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים זה נהיה ממש פרוייקט, כל ת'רד שני חוזרים על הטעות הזאת...כרטיס כזה יודע לקחת עלל עצמו את כל הפענוח, המעבד בכלל לא מהווה פקטור.אז אולי לטובת כולם כדאי לקבע את זה עם הסבר ראוי לשמו ??מה דעתך ?
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים מבלי לפתוח על זה דיון , פותח הדיון צריך להבין שעל מנת שכרטיס יפענח ויקח על עצמו את כל נטל העבודה , יש צורך בהגדרות נכונות של המקודדים.זה לא באופן קסם שהכרטיס מפענח לבד...CoreAVC עושה עבודה טובה בהעברת הנטל מהמעבד לכרטיס המסך..
פורסם 2009 באוקטובר 2616 שנים מבלי לפתוח על זה דיון , פותח הדיון צריך להבין שעל מנת שכרטיס יפענח ויקח על עצמו את כל נטל העבודה , יש צורך בהגדרות נכונות של המקודדים.זה לא באופן קסם שהכרטיס מפענח לבד...CoreAVC עושה עבודה טובה בהעברת הנטל מהמעבד לכרטיס המסך..coreavc משתמשת בcudaאבל לכרטיסים היום יש תמיכה מובנית יעילה יותראז אולי לטובת כולם כדאי לקבע את זה עם הסבר ראוי לשמו ??מה דעתך ?יש מדריכים בשפעמגדירים פעם אחת וזה עובדלמשלhttp://nunnally.ahmygoddess.net/watching-h264-videos-using-dxva/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.