עבור לתוכן

בעיה לאחר החלפת לוח אם...

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי מחשב ישן p4 והחלפתי לו תלוח אם ללוח של asus-p4sgx-mx

אוקי שמתי תמעבד ותזיכרון 512 mb ram והכל היה טוב. לאחר מכן המשכתי בהתקנת הלוח לבסוף הגעתי לתהליך של קביעת הmaster slave.

בכל מקרה שמתי בהתחלה את הכונן sumsung בתור מאסטר ואת ההארדיסק בתור סלייב.

אני לא יודע איך אומרים את זה אבל אני חושב שזה עם הפין הזה על גבי ההארדיסק והכונן בכל מקרה את הכונן שמתי ראשון ואת ההארדיסק שני.

עכשיו אחרי שאני מדליק את המחשב הוא מזהה שהכונן מאסטר וההארדיסק סלייב, אבל לאחר מכן אני שם את הדיסק של הווינדווס שהוא תקין 100 אני בדקתי אותו על מלא מחשבים כבר..

ולפני אפילו שהוא כותב שהוא טוען את הדיסק המסך כזה נדלק ומתכבה ואני מקבל מסך כחול לשניה ואז ריסטרט.

אז ניסיתי סתם לראות אם ההארדיסק מנותק מהחשמל זה יעלה את ההתקנה והיא עלתה, אבל מה כן אין הארדיסק אז אין על מה להתקין את ווינדווס..

עכשיו אני מתחנן לעזרה אני כבר יושב על הדבר הזה 4 שעות ולא מבין מה לא עשיתי בסדר.

ד"א יש לציין שגם אם הכונן הוא slave וההארדיסק מאסטר זה עושה אותו דבר.

רק שאני מנתק תהארדיסק זה פועל.. לא יודע אולי בעיה בהגדרות בביוס אין לי ממש מושג מה יכול לגרום לזה.

יש לציין שיש לי 2 כוננים, וחשבתי שזה בעיה בכונן אז עשיתי ניסוי וניסיתי לעלות תהתקנה עם הכונן השני (הכונן דיסקים ז"א) והוא לא קורא את זה גם ועושה מסך כחול..

יש לציין, שעשיתי את כל תהליך החיבור מהלוח אם לרכיבים( כגון הארדיסק וכונני דיסקים) עם הקבל הזה של ה80 (ide cabel) פינים.

(מי שלא מבין או לא מכיר יש לרוב כבלים של כמו 80 חוטים ויש אחד של 40.

בכל מקרה זה לא כל כך חשוב כי בסוף הם מתחברים לחיבור של ה19 פינים של הide.)

תודה רבה אם משהו לא מובן בסיפור הארוך הזה אתה מוזמנים להגיד ואני יתקן. בתודה yonash53...

דא אם זה לא הפורום הנכון אני מצטער ומבקש להעביר. (פתחתי את האשכול כאן כי זה פורום ווינדוס)

פורסם

תסלח לי, אבל פשוט אי אפשר להבין כלום ממה שכתבת (במיוחד בסוף היום).

תשתמש בבקשה סימני פיסוק, רווחים וירידה של שורה למטה בסוף משפט.

פורסם
  • מחבר

מצטער, תיקנתי ..

פורסם

תכנס לביוס, תגדיר למחשב שיעלה קודם מהCD ולא מהדיסק קשיח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים