עבור לתוכן

שאלה,בנוגע להשוואה בין כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

שלום,

ראיתי שבאחד הדיונים בנעוץ יש אתרים להשוואה בין כרטיסי מסך..

השאלה שלי האם יש עוד אתר כלשהו שיכול לעזור לי על פי מד שמראה לי מה הביצועים בין שתי הכרטיסים?

כי כרגע כל אתר שראיתי בדיון בנעוץ הוא עם טבלאות.. ואני לא כ"כ מבין בזה..

פורסם

איזה "מד" בדיוק אתה רוצה? כל משחק, רזולוציה, הגדרות ופילטרים יתנו תוצאה אחרת. בדיוק בגלל זה יש טבלה (או דיאגרמת עמודות).

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לראות את ההבדל לפי אחוזים לא לפי עמודות שאני לא מבין בהם כלום...

פורסם

להשוות 90% עם 70% יותר קל לך מלהשוות 50FPS עם 40FPS? ::)

פורסם

אני רוצה לראות את ההבדל לפי אחוזים לא לפי עמודות שאני לא מבין בהם כלום...

FPS יותר גבואה = יותר טוב

MAX FPS שהמסך יכול לLCD ו זה 60

כך ש 60 זה ה 100%

פורסם

GAMEON אל תטעה אנשים סתם!!!!

MAX FPS לא קשור למסך! אלא לכרטיס מסך! FPS= FRAME PER SECOND. כלומר כמה תמונות אתה רואה לשניה. בדר"כ בבאנצ'ים (הדיאגרמות) מוצגים לך כמה FPS נותן כל כרטיס... וכך אפשר לדעת מה נותן יותר - ככל שיש לך יותר תמונות בשניה (FPS) כך המשחק נראה יותר טוב\נוח\חי\מציאותי\נעים לעין.

פורסם

GAMEON אל תטעה אנשים סתם!!!!

MAX FPS לא קשור למסך! אלא לכרטיס מסך! FPS= FRAME PER SECOND. כלומר כמה תמונות אתה רואה לשניה. בדר"כ בבאנצ'ים (הדיאגרמות) מוצגים לך כמה FPS נותן כל כרטיס... וכך אפשר לדעת מה נותן יותר - ככל שיש לך יותר תמונות בשניה (FPS) כך המשחק נראה יותר טוב\נוח\חי\מציאותי\נעים לעין.

מה אתה מתמתם את הסכל ?

רשמתי במפורש שה מקסימום FPS שמסך LCD יכול לקבל זה 60

כול דבר מעל זה יהיה בזבוז כסף

MAX FPS שהמסך יכול לLCD ו זה 60

יופי שזה קשור לכרטיס מסך

אבל לפי משאתה רושם עם הוא יקח משהוא שנותן יותר מ 60 הוא יראה שינויי וזה לא נכון

ב מסכים LCD אם יהיה יותר מ 60FPS הוא יראה בדיוק אותו הדבר (את האמת אני לא רואה גם הבדל בין 40 ל 60 )

למה אתה שואל ?

בגלל שקצב הרענון של LCD הוא 60HZ במילים אחרות 60FPS אז MAX FPS ל LCD זה 60

60=100% ב LCD

אז דיי לחפש אנשים רק בשביל להגיד להם שהם טועים :facepalm:

פורסם

נכון, לא תראה יותר מ60FPS. מצד שני, אם כרטיס אחד נותן נניח 90, הוא עדיין חזק בהרבה מכרטיס שנותן 60. במשחק יותר כבד, הראשון עשוי לתת נניח 45 והשני 30 - גם אז זה לא חשוב?

זה כמו להגיד שפורשה לא יותר מהירה מפיאט אונו כי בכבישים של הארץ גם ככה לא תיסע מעל 120-130. אה, ובהבדל מכוניות, עוד שנה כשהמשחקים ידרשו יותר אתה בהחלט תראה הבדל בין כרטיס חלש יותר לחזק יותר.

פורסם

נכון, לא תראה יותר מ60FPS. מצד שני, אם כרטיס אחד נותן נניח 90, הוא עדיין חזק בהרבה מכרטיס שנותן 60. במשחק יותר כבד, הראשון עשוי לתת נניח 45 והשני 30 - גם אז זה לא חשוב?

זה כמו להגיד שפורשה לא יותר מהירה מפיאט אונו כי בכבישים של הארץ גם ככה לא תיסע מעל 120-130. אה, ובהבדל מכוניות, עוד שנה כשהמשחקים ידרשו יותר אתה בהחלט תראה הבדל בין כרטיס חלש יותר לחזק יותר.

1

הוא לא יראה יותר מ 60 FPS

אבל תיראה מה הוא רושם :

ככל שיש לך יותר תמונות בשניה (FPS) כך המשחק נראה יותר טוב\נוח\חי\מציאותי\נעים לעין.

מעל 60 לא תיראה כלום יותר

בהתחשבות בעתיד

עתיד המשחקים לא מזהיר וכנראה לא יהיו משחקים כול כך כבדים שתוך שנה וחצי כרטיס שנחשב חזק יהפוך לחלש

ואם אתה חושב על העתיד הרחוק.......

אחרי 3 שנים כמעט כול אחד מחליף מחשב או לפחות משדרג

שלא נדבר על זה שכנראה DX11 לא ישנה משהוא עד שיצאו קונסולות חדשות

הוא יכול לקחת נגיד (עם הוא ממש חולה ביצועים) כרטיס נותן 70FPS ולשלם עוד 1000 שקל שהוא לא ירגיש את השיפור שלהם

ואז אחרי שנתיים כשהוא יתחיל להרגיש איזה שהוא שינויי ל 1000 שקל יהיה ערך יותר גבואה כי הוא יוכל כבר לקנות כרטיס שיביא לו ביצועים אפילו יותר טובים ב 1000 שקל

כך שלא שווה לחשוב כול כך הרבה זמן על העתיד

פורסם

נא לא להפוך את זה לדיון הFPS הנראה לעין והFPS שאנו רואים\ הFPS שהמסך יכול לתת לנו

וכן, מסך 60HZ ייתן 60~ במקסימום (זה לא 60FPS מוחלט).

בקשר לאחוזים, אתה יכול להסתמך על הצטברות של כל הביצועים של כרטיס בכל המשחקים בהשוואה לאחרים כאן:

http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/HD_5850/30.html

אבל שוב, כל כרטיס והנקודות שהוא חלש בהן או חזק בהן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים