עבור לתוכן

העלאה בכבלים "שוחטת" מהירות הורדה?

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה פשוטה ובסיסית: שמתי לב שכאשר אני מעלה קובץ (בתוכנת FLASHFXP למשל, ב-17 ק"ב) מהירות ההורדה

נופלת פלאים. שאלתי את חברת התשתית שלי (מת"ב) ואמרו לי שזה המצב. האמנם עלי לחיות עם זה שמהורדת

קובץ ב-190 ק"ב בחיבור 1.5, ברגע שאני מתחיל להעלות זה מתקצץ ביותר מ-50 אחוז, ל-90 ק"ב?

בתודה מראש.

פורסם

אני לא יודע אחוזים אבל כן ה

upload

משפיע על ה ההורדה

פורסם

זו בעיה די מוכרת.

על פי מיטב ידיעתי יש לכך שני פתרונות

א. להשלים עם זה.

ב. להגביל את מהירות ההעלאה , ולפנות בערך 2-3K מרוחב הפס. לא צריך יותר מכך.

פורסם
  • מחבר

תודה. :'(

פורסם

מה זה רק בכבלים ככה? בADSL זה לא קורה? :-\

פורסם

כן גם ב

ADSL

יש תבעיה הזאת

פורסם

בADSL זה עוד יותר משפיע (בגלל השיטה שבה הוא עובד, הוא צריך לשלוח למרכזיה יותר מידע משאר הכבלים)

פורסם

מבחינה טכנולוגית אין שום סיבה לבעיה הנ"ל, - לא בכבלים ולא ב- DSL. נשמע לי שהספקים סתם מורחים אתכם.

פורסם

בטח שכן, ככה TCP עובד, שולח ומקבל מידע.

הבעיה שהספקים מוכרים חבילות עם אפלואד מאוד נמוך ודאונלואד מאוד גבוה....

פורסם

TCP הוא סימפטום הבעיה, לא המקור שלה. כאשר TCP מזהה שלא כל מה שהוא שלח התקבל בצד השני, הוא מוריד את קצב השליחה. משתמע מכך שמשהו גורם לאיבוד המידע הזה. אם הבן אדם עובד על מחשב חלש שלא מסוגל לטפל בכמות תנועה גבוהה, אולי היית צודק... זה לא המקרה פה.

פורסם

אבל ספקי האינטרנט בארץ מוכרים חבילות עם אפלואד מאוד נמוך, מה שאומר שאם אני שולח לחבר באיי סי קיו בנגיד 12-13k אני לא אצליח להוריד במהירות נורמלית!

יש פתרון- וזה להיות כמו כל ספק שירות בעולם ולתת אפלואד אמיתי, לא אחד שיספיק בשביל לתת download מלא, אלא שיהיה מספיק עודף.

פורסם

ואז אתה תשלח לחבר שלך על 30 ו.. תיהיה אותה בעיה :-\

פורסם

אתה מודע לזה שבדר"כ שנותנים חבילות של 1.5 להורדה נותנים לך בסביבות ה500\600 להעלאה? רק בארץ אתה מקבל 96 מסכנים.

ותחשוב על זה ככה, אם אני אשלח לחבר ב30 את אותו קובץ ששלחתי לו ב12 האינטרנט יהיה איטי לפחות זמן.

פורסם

אבל זה לא מה שיפתור את הבעיה הטכנולוגית, לצערינו :-X

פורסם

בכבלים זה לא אמור לקרות

אבל ב ADSL ככה המצב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים