עבור לתוכן

הטעיה מטורפת באופיס דיפו!!! ראו הוזהרתם

Featured Replies

פורסם

חברה, למה להסתבך?

אופן סוזה, ארצ', דביאן, מנדריבה, פדורה.. כולן חלופות הרבה יותר טובות מפיסת התוכנה הסגורה והמיושנת שנקראת וינדוס - תתקדמו לעתיד.

לא נמאס לכם מזה שלמערכת ההפעלה לוקח חצי שעה להגיע למצב שמיש כל אתחול?

לא נמאס לכם ללחוץ פעמיים על קובץ ולחכות שתי דקות עד שהוא יעלה?

לא נמאס לכם מוירוסים, רוגלות, ומהודעות שמידעות אתכם על כך שקרסה לכם התוכנה שבה כתבתם הרגע מאמר של 3000 מילים, מבלי ששמרתם אותו?

http://www.getgnulinux.org/

• תגובות 45
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם זה היה אצלי ככה, אז בשנייה הייתי עובר ללינוקס.

אבל אני לא מתכנת ולא צריך תוכנת קוד פתוח, לווינדוס לוקח בערך 40 שניות לעלות, הקובץ בד"כ נפתח לפני שאני מסיים את הלחיצה השנייה ולא קרה לי כל שאר הפנטזיות שכתבת, ולא אמור לקרות למי שיודע להשתמש במחשב כמו שצריך.

אני לא ניסיתי את כל אחת מהחלופות שהצעת, אז אני לא אגיד שומדבר רע עליהן, אבל יהיה ראוי שלפחות תנסה את ה7 לפני שתלכלך עליה בדברים שמתאימים לווינדוס 2000. למעשה היא מערכת הפעלה לא רעה.

פורסם
Macpclinux.gif
פורסם

חברה, למה להסתבך?

אופן סוזה, ארצ', דביאן, מנדריבה, פדורה.. כולן חלופות הרבה יותר טובות מפיסת התוכנה הסגורה והמיושנת שנקראת וינדוס - תתקדמו לעתיד.

לא נמאס לכם מוירוסים, רוגלות, ומהודעות שמידעות אתכם על כך שקרסה לכם התוכנה שבה כתבתם הרגע מאמר של 3000 מילים, מבלי ששמרתם אותו?

אבל אם פתאום אני רוצה לשחק קרייסיס?

פורסם

אתה חושב שאני לא יודע מזה WINE? :nono:

לידיעתך

What does not

* Starting or loading a game will process up to 100%, after typing a key to enter game it will always lead to an Error --> fixme:faultrep:ReportFault 0x52e29c 0x0 stub on every higher screen resolution

* Game runs badly with extreme low screen resolution (800x600)

אבל למה להפסיק? תמשיך לצאת טועה

פורסם

חברה, למה להסתבך?

שכחת להוסיף את זה:

"ולא נמאס לכם לשמוע על לינוקס מקרציות כמוני?"

פורסם

מה אופיס דיפו מה 600, יש מלא חנויות שזה עולה 500 אחרי מעמ וגם בגרסא האנדלית.. למה ללכת עד לאופיס דיפו

פורסם

אתה חושב שאני לא יודע מזה WINE? :nono:

לידיעתך

What does not

* Starting or loading a game will process up to 100%, after typing a key to enter game it will always lead to an Error --> fixme:faultrep:ReportFault 0x52e29c 0x0 stub on every higher screen resolution

* Game runs badly with extreme low screen resolution (800x600)

אבל למה להפסיק? תמשיך לצאת טועה

אז תשקיע בזוג כרטיסי מסך GeForce GTX 260 בSLI כדי לקבל ביצועים של כרטיס GeForce 6600LE בודד, לפחות תהיה משתמש לינוקס אמיתי ולא עוד קפיטליסט אחד.

פורסם

הבנת הנקרא שלך לוקה בחסר

פורסם

הטעיה מטורפת באופיס דיפו!!! ראו הוזהרתם

בפרסומות שממלאות את האינטרנט, רשום מחיר של 612 לגרסת השדרוג.

כאשר באתי לרכוש את הווינדוס בסניף צומת ירקון, פתח תקווה. חייבו אותי ב699(!) ורק לאחר שהערתי להם שבפרסומת רשום 612 הם ביטלו את החיוב וחייבו מחדש ב612.

:o :o :o :o

פורסם

חברה, למה להסתבך?

את היתרון של לינוקס היחיד בערך שרלוונטי לדיון כאן - אי התאמה של גרסאת שדרוג של וינדוס לגרסאת בסיס אם השפה היתה שונה - לא הבאת בכלל :facepalm:

פורסם

שכחת להוסיף את זה:

"ולא נמאס לכם לשמוע על לינוקס מקרציות כמוני?"

אני בסה"כ מציע לך אלטרנטיבה.

התלוננתם על המחיר המוגזם של וינדוס, ובכל שאר הפורומים פה אתם מתלוננים כל הזמן על הבעיות שלה.. למה לא לנסות משהו אחר?

תמשיך להשתמש בוינדוס ולסבול מוירוסים, איטיות, ומחירים מטורפים. אבל אל תתלונן אח"כ על כל הדברים האלו.

למי שהציע לנסות וינדוס 7 - היה לי נסיון עם 95, 98, 98SE, ME, 2000, NT, XP, וVista - כולן חרא של מערכות הפעלה. איזו סיבה לעזאזל, יש לי לחשוב שפתאום וינדוס 7 תהיה כל כך טובה? אני מעדיף לשמור לעצמי את ה700 שקל האלה.. סה"כ עם וינדוס אתה גם משלם מחיר מופקע וגם מקבל פיסת תוכנה נחותה.

לגבי הבחור עם הקרייסיס - אין מה לעשות.. לגיימרים, בתכלס, קשה להסתדר עם לינוקס. אני, כשעוד הייתי משחק במחשב (כבר ממזמן עברתי לקונסולות), הייתי על Dual Boot - כשהייתי רוצה לשחק הייתי עושה ריסטרט ומעלה את הוינדוס.

אם השימוש העיקרי שלך במחשב הוא למשחקים - אין לך מה לחפש בלינוקס, לפחות לא בשנים הקרובות. באמת.

אבל תעשה לי טובה, לפחות אל תקנה וינדוס.

פורסם

תמאת למה יש סיבה לשדרג?

אני חושב תאמת שעדיין לפחות כיום XP מערכת הפעלה שעושה כל מה שנדרש משמתמש רגיל...

לא הוכח בשלב זה כל שיפור שנותן ל WINDOWS7 יתרון משמעותי על XP לפחות במשחקים

אני חושב שנכנסים לאייפ סתם...

אם קונים מחשב חדש לדעתי זה שיקול נכון..כי אין לו מערכת הפעלה.

(יש לציין שחברות יצור הכרטיסים אומרים שיש סימביוזה טובה יותר עם וונדוס 7 ...כן מה הם יגידו שלא ...

אותו דבר אמרו על VISTA ..)

אגב GPU\CUDA עובדים יפה על כל מערכת הפעלה...כולל XP,LINUX

אני מכיר את הנושא די טוב...

פורסם
לרגל השקת WINDOWS 7 בישראל מציעה רשת אופיס דיפו החל מ- 23/10/09 את התוכנה ב- 36 תשלומים של 16.90 ₪ בלבד! בנוסף, כל הרוכש את התוכנה יקבל במתנה שירות ותמיכה למחשב בבית.

זה מתוך הודעה לעיתונות של אופיס דיפו שנשלחה היום.

כל מי שהתלונן על זה שהמחירים בפועל הם 700 ש"ח - תוכלו לבדוק שוב באותם סניפים אם זה עדיין המחיר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים