עבור לתוכן

הטעיה מטורפת באופיס דיפו!!! ראו הוזהרתם

Featured Replies

פורסם

לאחר שנואשתי לקנות את הווינדוס 7 מאתר האינטרנט של מיקרוסופט, הלכתי לרכוש אותו באופיס דיפו.

בפרסומות שממלאות את האינטרנט, רשום מחיר של 612 לגרסת השדרוג.

כאשר באתי לרכוש את הווינדוס בסניף צומת ירקון, פתח תקווה. חייבו אותי ב699(!) ורק לאחר שהערתי להם שבפרסומת רשום 612 הם ביטלו את החיוב וחייבו מחדש ב612.

בזיון

• תגובות 45
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן..

גם אני רציתי לקנות את גרסת השידרוג win7 home אז לפני שהגעתי התקשרתי וצינתי שראיתי את המבצע באתר של מיקרוסופט גם לי אמרו 700שקל

שאמרתי שבאתר של מיקרוסופט ישראל רשום 36X12.90 (לא , זה לא יוצא 700) התשובה שקיבלתי היה משהו בסגנון "ככה זה אצלנו"

שלא לדבר על זה שהם עושים לך טובה שעונים לך תשובה....

קיצר השקה עלובה של מיקרוסופט במקום לעשות "מסיבה" לפחות היו דואגים להורדה מהאתר כמו שנהוג ברוב העולם או לקנייה ישירה העיקר שמתלוננים על פיראטיות

פורסם

הבעיה אצל אופיס דיפו זו אשמתם בלבד ולא קשורה לMS

פורסם

לא מסכים איתך, הבעיה היא של MS, יש להם נציגות בארץ וזו בושה שאין מחיר אחיד, במקומם הייתי שולח נציג לחנויות לראות מה הולך שם.

אבל זה לא מעניין אותם כנראה...

פורסם

למה בדיוק אתה חושב שהם יודעים מה המחיר בכל חנות וחנות?

במידה ומישהו היה מתלונן ואומר להם, אז הם היו יכולים לבדוק את זה...

פורסם

התחשב בזה שזה"מבצע" מופיעה בעמוד הראשי שלהם

http://www.microsoft.com/israel/buywin7/

כן הייתי מצפה מחברה רצינית שכן יבדקו אם המבצע מתקיים

פורסם
  • מחבר

הבעיה של מיקרוסופט מכיוון שהם מפרסמים את המחיר באופיס דיפו באתר שלהם!

ודבר נוסף וחשוב, מתברר שקיימים שני גרסאות שדרוג בארץ, עברית ואנגלית ויש לרכוש את הדיסק הספציפי בו השפה של מערכת ההפעלה הנוכחית שלכם.

הבעיה היא שלאופיס דיפו אין בכלל את הגרסה האנגלית והם מוכרים את הגרסה העברית לכולם ואומרים שהיא מתאימה גם לשדרוג ויסטה באנגלית (לא במכוון עליי לציין אלא מחוסר ידע משווע של הנציגים בסניפים).

לאחר שקניתי את הדיסק בעברית והוא לא התאים לויסטה שלי שהיא באנגלית, חזרתי לסניף על מנת להחליף לאנגלית, כמובן שאין לאופיס דיפו את הגרסה באנגלית והם גם סירבו לזכות אותי - לאחר שיחה עם נציגת מיקרוסופט שהורתה לסניף לזכות אותי - הם עדיין סירבו לעשות זאת.

לאחר וויכוח של חצי שעה, הם נאותו סוף סוף לעשות כן.

פשוט מעצבן

פורסם

קיצר בושה של השקה, כל הכבוד לMS :yelclap:

פורסם

ממה שכתוב באתר של אופיס דיפו הם אכן מוכרים ב600 ש"ח בלי מע"מ.

עם מע"מ זה עולה 699 ש"ח. באמת מעצבן.

אני תיכננתי לרכוש את הווינדוס דרך האתר של מיקרוסופט, כמובן אני לא יכול כי אני ישראלי.

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000opt4u79qgpzs4YdwjHvPRlv:12bbi68k5?id=4235529&pr=QJ5&N=2%2031577

מיקרוסופט ידועה בכך שהיא לא טורחת להשקיע בישראל, לא בתחום הווינדוס ולא בתחום האקס בוקס.

טוב נו, אפשר להאשים את הפיראטיות הפטתית של ישראל וגם את התמימות הפטתית של מיקרוסופט.

פורסם

אני יודע על ניסיון הונאה של אופיס דיפו כי אתמול עשר לקוחות דאגו לעדכן אותי. באג מוכרים ב-599 את הגרסה העברית. (אין אנגלית במלאי. תגידו תודה מיקרוסופט ישראל)

פורסם

ממה שכתוב באתר של אופיס דיפו הם אכן מוכרים ב600 ש"ח בלי מע"מ.

אם זה ככה זה נגד החוק. תשלח צילום מסך לאיזה מדור צרכנות של YNET או NRG...

פורסם

זה לא בניגוד לחוק, כי יש את שני המחירים באתר...

כנס ללינק ותראה בעצמך.

פורסם

למה גנבים פה? אני לא מבין :nixweiss:

הייתי אצלהם, אין להם את הOEM, הם רוצים על הריטייל 1800 ומשהו שקל!? למה? על מה? מימנתי לדיסק מושב במטוס?

ברשת זה עולה 320$ שזה בחיים לא מתקרב לזה, אני לא מבין...

פורסם

אני מבין שזה הפך מדיון על קניית מערכת הפעלה לדיון על אופיס דיפו לכן הדיון מועבר לפורום כללי.

פורסם

למה גנבים פה? אני לא מבין :nixweiss:

הייתי אצלהם, אין להם את הOEM, הם רוצים על הריטייל 1800 ומשהו שקל!? למה? על מה? מימנתי לדיסק מושב במטוס?

ברשת זה עולה 320$ שזה בחיים לא מתקרב לזה, אני לא מבין...

תמצא מישהו עם technet..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים