עבור לתוכן

שדרוג כרטיס מסך - AGP

Featured Replies

פורסם

שלום, יש ברשותי כרטיס מסך GeForce 6200 128MB בחיבור AGP ואני רוצה לשדרג אותו כי הוא מיושן ומגביל אותי במשחקים מסוימים.

המעבד הוא Pentium D 820 2.8GHz , מסך 20" ולוח אם: MSI PM8PM-V (MS-7222) (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)

אני מבין שיש בלוח רק חיבור AGP (תקנו אותי אם אני טועה) ולכן אני די בבעיה. האם יש כרטיסי מסך שיתנו שיפור לעומת ה6200 במחיר סביר?

אני יודע שאי-אפשר להוציא הרבה מכרטיס מסך בחיבור כזה אבל אני צריך שיריץ את cod:MW2 שיוצא על LOW.

נ.ב. הספק הוא 300W

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

דבר ראשון, זה עשוי להפתיע אותך אבל משחקים לרוב דורשים גם מעבד וזכרון. עם המעבד אני מאמין שלא תהיה בעיה בחלק גדול מהמשחקים (חוץ מאלה בסגנון GTA IV או כאלה שכוללים פיזיקה כבדה כמו RFG), אבל עם הזכרון בהחלט עשויה להיות, בעיקר אם יש לך ג'יגה או פחות.

דבר שני, כרטיסים "חדשים" לAGP אין וכנראה כבר לא יהיו. האחרונים למיטב ידיעתי היו סדרה 3XXX של ATI שיצאו לפני שנתיים בערך, וכיום הם נדירים למדי והמחירים בשמיים - 3850 מסכן יעלה לך היום כמו 4850 (ובחלק מהחנויות אפילו כמו 4870). ביצועים? ENTRY LEVEL במונחים של היום. צריכת חשמל? כנראה יותר ממה שהספק שלך יכול לתת.

הכרטיס היחיד שאיכשהו עוד אפשר להמליץ עליו במצב הזה הוא ה3650, שיעלה לך כ400 שקל ויתן כנראה ביצועים נסבלים בהגדרות הנמוכות.

פורסם
  • מחבר

יש לי גיגה זיכרון אך תמיד אפשר להוסיף, בטוח שאין כרטיס אחר שניתן לקחת?הוא בכלל יהיה שיפור מורגש לעומת ה6200?

יכול להיות שכדאי להחליף כבר לוח אם?

פורסם

בשביל cod:MW2 תקנה כבר מחשב חדש.

אגב לא רשמת בכלל איזה ספק כח יש לך.

פורסם
  • מחבר

ספק 300W של JSP אם זה משנה משהו, וטוב נראה לי אני באמת אקנה מחשב חדש.

פורסם

הכי טוב שמצאתי בזמנו למחשב הקודם שלי היה 7950GT 512MB 256BIT של הירוקים.

אומנם שיפר פלאים לעומת ה6600GT שהיה לי אבל היה בזבוז מוחלט במחשבה לאחור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים