פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים שלום לכל חברי הפורום, מקווה שאני מפרסם את ההודעה בפורום הנכון עכשיו, לאחר שהושקה WIN7, אני שוקל על לעשות את המעבר אליה. ניגשתי לאתר של GIGABYTE ומשום מה אין בו דרייברים של ה-CHIPSET ל-WIN7 (הלוח שלי הוא EP43-DS3). הסתכלתי באתר בדרייברים של לוחות אחרים, וגם להם לא היו דרייברים מתאימים ל-CHIPSET. למישהו יש מושג מדוע זה? האם GIGABYTE לא מתכוונת לשחרר דרייברים כאלו כי אין בהם צורך או שעדיין לא הספיקו להוציא אותם?
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים דריברים לצ'פסט קיימים באתר של אינטל.אם אתה בוחר מערכת הפעלה 7 אתה לא תראה את הדריברים, אבל אם תבחר ויסטה אתה תראהשבדריברים לויסטה יש תמיכה גם ב7.http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=18053〈=engמה שטוב בחלונות 7 שהיא מוצאת את כל הדריברים אוטומטית.
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים מחבר יש גם באתר של GIGABYTE דרייברים לויסטה והנחתי כי הם יתאימו גם ל7, אבל בכל זאת, מדוע הם לא עושים זאת מסודר?בנוגע לזיהוי האוטומטי, מדוע לדוגמא יש להוריד דרייברים של הסאונד אך של הצ'יפסט לא?לפי מה שאתה אומר, בעצם אין צורך להתקין דרייברים (למעט של ה-LAN אולי) וWIN7 יעשה לבד את העבודה? תקן אותי אם אני טועה...והאם ייתכן כי הדרייברים ש-WIN7 ימצא הם סוג של דרייברים "גנרים" ושעדיף להתקין ידנית דרייברים יעודיים מאתר היצרן?[br]פורסם בתאריך: 24.10.2009 בשעה 19:20:13אולי לעוד מישהו יש משהו להוסיף לנושא?
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים כל התשובות לשאלות שלך:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=1b544e90-7659-4bd9-9e51-2497c146af15&displaylang=en
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים זאת אומרת שברגע שהוא מתקין את ווינדוס7 היא תזהה אוטומטית את הגירסא האחרונה של הלוח אם והוא לא יצטרך להוריד שום דבר מהאתר של GIGABYTE?(אני שואל את זה כאן כי אני נמצא באותו מצב כמו פותח הדיון....)תודה
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים אם אתה משתמש במצב AHCI להרדדיסקים שלך תצטרך להתקין את הI NTEL STORAGE MANAGER (או איך שלא קוראים לזה)אם אתה לא רוצה לראות את כל ההתקנים שלך ב"הסרה בטוחה של התקנים".
פורסם 2009 באוקטובר 2716 שנים ולמה שלא תרצה לראות אותם שם?זאת אחת המטרות העיקריות של AHCI היא הHOT PLUGGING
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים הרוב המוחלט של האנשים לא רוצה לראות בתפריט ההסרה הבטוחה את ההרדיסקים והכוננים האופטיים שלהם. הם עדיין ניתנים להסרה, אבללא מופיעים בתפריט וממוטבים עבור ביצועים ולא עבור הוצאה מהירה.
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים בWINDOWS 7 הם ממוטבים בברירת מחדל לביצועיםומי אלו אותם "הרוב המוחלט" של האנשים שמפריע לו הICON של SAFELY REMOVE HARDWARE אותו ניתן פשוט להסתיר?במה זה מפריע בכלל שיש לך אפשרות להסיר אותם (אתה הבנת שזה פיצ'ר ולא בעיה?)
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים 99% מהאנשים לא מנתקים את כונן המערכת שלהם בזמן שהם עובדים עליו : זהו פיצר לכונני ESATA וכדו'. מה זה מפריע - זה משגע את השכל את הDOK שלך בתוך רשימה של 6 דברים שבחיים לא תנתק. לא סתם הדרייברים של INTEL "מעלימים" אותם מהרשימה.
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים אתה לא יכול לנתק את כונן המערכת, רק כוננים קשיחים נוספים אם יש לךושוב, זה פיצ'ר (שזה בסדר גמור שאתה לא משתמש בו) שאם אתה לא צריך אתה יכול להתעלם ממנוהרבה יותר מיותר לדעתי שהDOK מופיע שם ואני מנתק DOK בלי להשתמש בזהבכל מקרה זאת לא סיבה טובה מספיק (לדעתי) להתקין דרייברים ישנים יותר מאלו שבאים עם חלונות 7
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים בדקתי את זה בעבר והדרייבר של 7 היה עדכני יותראני אבדוק שוב כשאסיים לעבוד[br]פורסם בתאריך: 28.10.2009 בשעה 17:06:17התקנתי עכשיו את הדרייבר "העדכני" מאתר אינטלשום דרריבר בפועל לא עודכן, השם של הבקר בDEVICE MANAGER השתנהוהSAFELY REMOVE HARDWARE נשאר בדיוק אותו דבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.