עבור לתוכן

דרייברים WIN7 ללוח אם GIGABYTE

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

מקווה שאני מפרסם את ההודעה בפורום הנכון :)

עכשיו, לאחר שהושקה WIN7, אני שוקל על לעשות את המעבר אליה. ניגשתי לאתר של GIGABYTE ומשום מה אין בו דרייברים של ה-CHIPSET ל-WIN7 (הלוח שלי הוא EP43-DS3). הסתכלתי באתר בדרייברים של לוחות אחרים, וגם להם לא היו דרייברים מתאימים ל-CHIPSET. למישהו יש מושג מדוע זה? האם GIGABYTE לא מתכוונת לשחרר דרייברים כאלו כי אין בהם צורך או שעדיין לא הספיקו להוציא אותם?

פורסם

דריברים לצ'פסט קיימים באתר של אינטל.

אם אתה בוחר מערכת הפעלה 7 אתה לא תראה את הדריברים, אבל אם תבחר ויסטה אתה תראה

שבדריברים לויסטה יש תמיכה גם ב7.

http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=18053〈=eng

מה שטוב בחלונות 7 שהיא מוצאת את כל הדריברים אוטומטית.

פורסם
  • מחבר

יש גם באתר של GIGABYTE דרייברים לויסטה והנחתי כי הם יתאימו גם ל7, אבל בכל זאת, מדוע הם לא עושים זאת מסודר?

בנוגע לזיהוי האוטומטי, מדוע לדוגמא יש להוריד דרייברים של הסאונד אך של הצ'יפסט לא?

לפי מה שאתה אומר, בעצם אין צורך להתקין דרייברים (למעט של ה-LAN אולי) וWIN7 יעשה לבד את העבודה? תקן אותי אם אני טועה...

והאם ייתכן כי הדרייברים ש-WIN7 ימצא הם סוג של דרייברים "גנרים" ושעדיף להתקין ידנית דרייברים יעודיים מאתר היצרן?

[br]פורסם בתאריך: 24.10.2009 בשעה 19:20:13

אולי לעוד מישהו יש משהו להוסיף לנושא?
פורסם

לא תצטרך שום דרייבר ללוח אם, הכל יעבוד "מהקופסא" עם הלוח שלך

פורסם

זאת אומרת שברגע שהוא מתקין את ווינדוס7 היא תזהה אוטומטית את הגירסא האחרונה של הלוח אם והוא לא יצטרך להוריד שום דבר מהאתר של GIGABYTE?

(אני שואל את זה כאן כי אני נמצא באותו מצב כמו פותח הדיון....)

תודה

פורסם

כן

פורסם

אם אתה משתמש במצב AHCI להרדדיסקים שלך תצטרך להתקין את הI NTEL STORAGE MANAGER (או איך שלא קוראים לזה)

אם אתה לא רוצה לראות את כל ההתקנים שלך ב"הסרה בטוחה של התקנים".

פורסם

ולמה שלא תרצה לראות אותם שם?

זאת אחת המטרות העיקריות של AHCI היא הHOT PLUGGING

פורסם

הרוב המוחלט של האנשים לא רוצה לראות בתפריט ההסרה הבטוחה את ההרדיסקים והכוננים האופטיים שלהם. הם עדיין ניתנים להסרה, אבל

לא מופיעים בתפריט וממוטבים עבור ביצועים ולא עבור הוצאה מהירה.

פורסם

בWINDOWS 7 הם ממוטבים בברירת מחדל לביצועים

ומי אלו אותם "הרוב המוחלט" של האנשים שמפריע לו הICON של SAFELY REMOVE HARDWARE אותו ניתן פשוט להסתיר?

במה זה מפריע בכלל שיש לך אפשרות להסיר אותם (אתה הבנת שזה פיצ'ר ולא בעיה?)

פורסם

99% מהאנשים לא מנתקים את כונן המערכת שלהם בזמן שהם עובדים עליו ::) זהו פיצר לכונני ESATA וכדו'. מה זה מפריע - זה משגע

את השכל את הDOK שלך בתוך רשימה של 6 דברים שבחיים לא תנתק. לא סתם הדרייברים של INTEL "מעלימים" אותם מהרשימה.

פורסם

אתה לא יכול לנתק את כונן המערכת, רק כוננים קשיחים נוספים אם יש לך

ושוב, זה פיצ'ר (שזה בסדר גמור שאתה לא משתמש בו) שאם אתה לא צריך אתה יכול להתעלם ממנו

הרבה יותר מיותר לדעתי שהDOK מופיע שם ואני מנתק DOK בלי להשתמש בזה

בכל מקרה זאת לא סיבה טובה מספיק (לדעתי) להתקין דרייברים ישנים יותר מאלו שבאים עם חלונות 7

פורסם

אאל"ט הדרייברים עדכניים יותר.

פורסם

בדקתי את זה בעבר והדרייבר של 7 היה עדכני יותר

אני אבדוק שוב כשאסיים לעבוד[br]פורסם בתאריך: 28.10.2009 בשעה 17:06:17

התקנתי עכשיו את הדרייבר "העדכני" מאתר אינטל

שום דרריבר בפועל לא עודכן, השם של הבקר בDEVICE MANAGER השתנה

והSAFELY REMOVE HARDWARE נשאר בדיוק אותו דבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים