עבור לתוכן

שאלה על-‏Athlon II x4 Quad-Core 620

Featured Replies

פורסם

מחפש מעבד טוב ולא יקר לשימושים של משחקים כבדים ותוכנות קלילות

ללא שימושי oc .מה דעתכם עליו?

ההתלבטות שלי גם כן לגבי q8400/9400 או מעבדים יותר מתקדמים יותר של amd ..

עלות המעבד היא באזור ה600 ש"ח אך קראתי שלא תומך cache וגם מהדור הקודם שלהם..יש טעם?

ועוד דבר הוא אמור לרוץ טוב עם win 7

פורסם

אתה אומר שהתקציב הוא 600 שקלים ואתה אומר שבהתלבטות גם Q8400 ו-Q9400? הרי הם בכלל לא בתקציב.

אם כבר אז Q8200 מהווה אופציה במחיר של 660 שקלים.

ה-X3 720BE עדיף על ה-X4 620 שעולה רק 100 שקלים פחות ממנו. אם כבר בתקציב נמוך אז לדעתי עדיף לקחת X3 435 שמציג ביצועים דומים ל-X4 620 והוא זול יותר ממנו.

אם אתה מתכנן לשחק בהגדרות הכי גבוהות שיש ועם רזולוציות הכי גבוהות אז אפשר לקחת מעבד אף זול יותר שכן החשיבות של המעבד יורדת.

אוקיי אז השימוש העיקרי הוא משחקים. מתוכנן אוברקלוק? באילו הגדרות משחק אתה מרבה להשתמש?

פורסם
  • מחבר

ורק ציינתי שעלות המעבד היא סביבות ה600 לא התקציב שלי אך כמובן שהמטרה גם לחסוך בדרך במידת האפשרי

ללא התפשרות על איכות ;)

המסך שלי מציג ברזולוציה עד 1050X1650

אני פחות מבין בנושא של ההגדרות אבל לצורך הפשטות משתדל הגדרות מירביות עם הפילטרים

ולא אין שימושי אוברקלוק לחלוטין

פורסם

קח X3 720BE. מהביקורת של Xbit-

However, it is not very good that it has no L3 cache, because it determines the defeat not only by Phenom II X3 720, but sometimes also by Phenom II X2 550. Therefore, Phenom II processors still remain a preferable choice for gaming platform, although their higher price should also be taken into account.

אך אם התקציב ממש חשוב לך אז זה לא סוף העולם אם תקח X3 435.

שים לב שיש עוד משתנים כמו לוח אם וכרטיס מסך. למשל אם עוד לא קנית כרטיס מסך והמחיר של המעבד ישפיע על מחיר הכרטיס - במקרה כזה כדאי שתציין כי לכרטיס המסך יש להקצות תקציב גדול יותר (פי 2 עד 3). כנ"ל לגבי לוח אם, אם יש לך כבר לוח עם תושבת LGA775 אז אין סיבה שלא לקנות מעבד תואם, או כמו בכרטיס מסך - אם התקציב משפיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים