עבור לתוכן

שאלה בקשר לצו ראשון

Featured Replies

פורסם

אח קטן של חברה שלי היה ביום שלישי בצו ראשון ,וסיפר שלא היה להם ראיון אישי ,בתור אחד שעבר את זה לפני שנתיים והיה לו ראיון אישי זה נישמע לי מוזר ,ולכן החלטתי לשאול ,מה הישתנה ? למה לא היה ראיון אישי לילד ?

פורסם

יזמינו אותו לראיון במועד אחר...

פורסם
  • מחבר

יזמינו אותו לראיון במועד אחר...

כן זה דיי ברור (כי כל הבנים חייבים לעבור ראיון אישי) אבל למה הוא לא נעשה בצורה הרגילה ,מה המראינות היו עצלניות באותו יום ?

פורסם

יכול להיות שיש לו פרפיל 24 זמני?

פורסם

כן זה דיי ברור (כי כל הבנים חייבים לעבור ראיון אישי) אבל למה הוא לא נעשה בצורה הרגילה ,מה המראינות היו עצלניות באותו יום ?

או שהיה גיוס גדול.

בזמנו גם אותי וגם את את חבר שלי הזמינו לראיון אישי במועד אחר....

פורסם
  • מחבר

או שהיה גיוס גדול.

בזמנו גם אותי וגם את את חבר שלי הזמינו לראיון אישי במועד אחר....

טוב ,אוקי לפחות ככה אני ירגיעה אותו ,הילד חושב שלא עשו לו רעיון כי הוא לא מספיק טוב וככה הוא לא יוכל להיתקבל לאף תפקיד שהוא רוצה :facepalm:

פורסם

קורה מידי פעם, לא חריג

פורסם

שיעשה שיעורי בית על ראיונות לפני שהוא הולך לראיון הזה

אחרי הראיון שעשו לי זרקו אותי לחיל האוויר והרסו לי את החיים

פורסם
  • מחבר

אחרי הראיון שעשו לי זרקו אותי לחיל האוויר והרסו לי את החיים

זה נאמר בצחוק או ברצינות (בכל זות חיל האוויר הוא אחד החיילות (עם לא ה) הכי נחשקים בצה"ל .

פורסם

נחשק במה? חלק מתנהגים כמו קוקסינלים חושבים שזה צבא נפרד מהירוקים ויורדים עליהם בכל אפשרות שניתן, וחלק סתם ערסים דפוקים במגוון מקצועות כמו: כיבוי אש, רס"ר, נהגים שלא היו לוקחים אותם באף מקום אחר

אה לא לשכוח שהם ממציאים שמות אחרים ונוהלים אחרים וכל מיני שטויות מחורבנות

אתה יודע שפעם אחת עשיתי אבט"ש אצל מג"ב מחוץ לגדר של ג'נין ושהייתי צריך לעשות פריקה ומטווחון קצר חיכיתי לפקודות של הקצין שם והוא מסתכל עלי ואומר לי למה אני לא מתחיל כבר לבד?

פורסם
  • מחבר

לפי הסיפור שלך דווקא הירוקים הם הערסים

פורסם

אני אגיד לך דוגרי, הבסיס הכי נורמלי שהייתי בו זה זיקים, והוא היה של ירוקים וזה היה רק למשך חודש

מאז זה גיהנום

הסיבה היחידה להגיע לחיל האוויר זה רק אם מובטח לך תפקיד מטורף וסודי ביותר כמו אלא עם הלוויניים והריגול או אלא של התשתיות, או אופק(למרות שעדיף את מה שהיה בירוקים נראה לי זה ממר"ם, או שבא לך לטוס בכלי טיס אחרי שיתחנו את האמאמאמאמאמא שלך בתורניות מטבח בחצרים ואז לך תדע אם אחד המכונאים השבוזים לא הפיל איזה מברג לתוך המנוע

הכוונה שלי היא שאני למשל רציתי להגיע לחיל רגלים לאחת החטיבות המפורסמות ובסוף בגלל איזה פוסטמה שעשתה את הראיון זרקו אותי לממלכת המטורפים של חיל האוויר

פורסם
  • מחבר

אני אגיד לך דוגרי, הבסיס הכי נורמלי שהייתי בו זה זיקים, והוא היה של ירוקים וזה היה רק למשך חודש

מאז זה גיהנום

הסיבה היחידה להגיע לחיל האוויר זה רק אם מובטח לך תפקיד מטורף וסודי ביותר כמו אלא עם הלוויניים והריגול או אלא של התשתיות, או אופק(למרות שעדיף את מה שהיה בירוקים נראה לי זה ממר"ם, או שבא לך לטוס בכלי טיס אחרי שיתחנו את האמאמאמאמאמא שלך בתורניות מטבח בחצרים ואז לך תדע אם אחד המכונאים השבוזים לא הפיל איזה מברג לתוך המנוע

הכוונה שלי היא שאני למשל רציתי להגיע לחיל רגלים לאחת החטיבות המפורסמות ובסוף בגלל איזה פוסטמה שעשתה את הראיון זרקו אותי לממלכת המטורפים של חיל האוויר

או הו ,את גורם לי לישקול מחדש על השיבוצים שלי .

וכן ממר"ם זה איכותי ,אבל אופק עושים דברים שממר"ם לא ,אז בו נגיד שלבן אדם מהצד חייל האוויר ,בכל תפקיד שלא יהיה ,ניראה הרבה יותר אטרקטיבי .

פורסם

השאלה מה אתה רוצה לעשות יותר בשירות שלך, את המקצוע? או תורנויות של הבסיס? תוחנים את אופק בכל זמן אפשרי שזה מפחיד

פורסם
  • מחבר

השאלה מה אתה רוצה לעשות יותר בשירות שלך, את המקצוע? או תורנויות של הבסיס? תוחנים את אופק בכל זמן אפשרי שזה מפחיד

טוב נו עם אתה שם את זה ככך אז הייתי רוצה ממר"ם.

טוב ,אבל הנושא הוא לא על השיבוצים שלי אלה על למה האח של חברה שלי לא עשה רעיון אישי ,ומשום שקיבלתי את התשובה שלי אני חושב שאני סיימתי פה (למרות שהיה נחמד לשוחח איתך fighter ;) )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים