פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים אני יודע שהדיון עובר על חוקי הפורום. אני שואל את השאלה כי נשאלתי אתמול (אני לא מגזים) בערך ע"י 20 לקוחות אם ניתן לבצע שדרוג מ-XP לא חוקי ל-Windows 7 חוקי בלי בעיות ופשוט לקבל Windows 7 חוקי שעובד 100% ומקבל את כל העדכונים. אני מבקש לא לסגור את הדיון כי לדעתי התשובה תעזור להפיץ מערכת הפעלה חוקית בארץ.
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים לא ניכנס פה שום עניין של רשיונות מבחינה טכנית אין אפשרות לשדרג XP ל WIN 7 אפשר לשדרג מויסטה ל WIN 7. (גם אם היה לך רשיונות חוקיים לשניהם אז לא היה ניתן לשדרג) אפשר לעשות רק התקנה חדשה.
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים אי אפשר לשדרגכמו שנאמר לבזמן השדרוג מ - XP יש לבצע התקנה חדשהבזמן ההתקנה יש צורך להכניס את המספר הסידורי של XP ואם windows xp לא חוקי, לא יעבור את האימות, ולמשתמש תהיה 30 יום לרכוש רשיון retail
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים ^^^מ - vista אפשר לשדרג עם/בלי התקנה נקיהאבל גם במקרה הזה נבדר מפתח המוצר של ה - windows , ואם מפתח המוצר של vista לא חוקי> לא יעבור את האימות כך שזה בלתי אפשרי מבחינה חוקית
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים אם אתה מבין שזה נוגד לחורי הפורום אז למה פותח על זה דיון?קיבלת את כל התשובות שלך והדיון ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.