עבור לתוכן

רשת אלחוטית????

Featured Replies

פורסם

שמעתי שיש עכשיו בבזק בינלאומי אבל להוא עולה 59 שקל לחודש

השאלה שלי אם אני יקנה לבד את המכשיר אני יכול לעשות רשת ביתית אלחוטית ?.

בלי תשלום כמובן???

פורסם

על חוטית?

או אלחוטית? חחחחחחחח

תלמד עיברית

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה אלחוטית פשוט כשכתבתי בטעות לחציתי על ע במקום א שהיא מעליה

אם תסתכל טוב אז בהודעה עצמה רשמתי אלחוטית

ואם אין לך תשובה אז על תגיב

פורסם

התשובה היא כן.

יש כיום הרבה נתבים אלחוטיים (זה המכשיר שבזק בינ"ל מוכרים), ואפשר למצוא אותם בהרבה חנויות מחשבים.

אם תקנה נתב אלחוטי כזה מחנות כלשהי ולא מבזק בינ"ל, גם כך תוכל לעשות רשת אלחוטית.

אבל שים לב לכמה דברים:

א. אני לא בטוח שאם תקנה נתב אלחוטי מחנות זה ייצא לך ממש הרבה יותר זול מאשר אם תקנה את זה דרך בזק בינ"ל. לדעתי המחירים צריכים להיות קרובים, כי בזק בינ"ל יודעים שמכשירים כאלה קיימים בשוק החופשי, ושאם הם ימכרו את זה במחיר גבוה מידי, אף אחד לא יקנה אצלם. ככה שגם אם תקנה לבד, זה לא יהיה ללא תשלום.

ב. עד שהתחילו למכור נתבים בספקיות האינטרנט, אם רק אמרת את המילה "נתב" בתמיכה טכנית, הם ישר היו אומרים לך את המשפט המעצבן "אנחנו לא תומכים בנתבים!" וסוגרים לך את הטלפון. כעת כשהם מוכרים נתבים בעצמם, אני מניח שהם כבר לא יוכלו להגיד את זה, אבל מה שכן הם יוכלו להגיד זה שאם קנית נתב ולא דרכם, הם לא יתמכו בו.

אז הנקודה השנייה היא שאם אתה קונה נתב ולא מהם, יכול להיות שלא תקבל תמיכה טכנית מהם אם תיתקל בבעיות.

פורסם
  • מחבר

תודה ...... ואתה לא יודע בערך כמה עולה המכשיר(רשת אלחוטית)

פורסם

האמת שאף פעם לא בדקתי את המחירים של נתבים אלחוטיים בחנויות.

אבל מבדיקה מהירה עכשיו באתרי חנויות מחשבים, המחירים נעו בין 700 ל-800 ¤. תלוי כמובן במספר הפורטים, בחברה, ובמספר פרמטרים נוספים.

פורסם

נתב אלחוטי מצריך גם לפחות כרטיס רשת אחד אלחוטי אם אני לא טועה.

בכלל, אם הרשת היא רק בין שני מחשבים מספיקים שני כרטיסי רשת אלחוטיים בלבד.

תגיד, הם לוקחים 59 ש"ח כל חודש חוץ מהמכשיר עצמו? כי אם כן זה ממש ממש יקר........ על מה 59? על זה שבא טכני להתקין את זה?

התקנתי לבד ועובד יופי...

פורסם

ומה עם תשלום לאינטרנט עצמו? ומה עם עלות הציוד? ומה עם הרווח שלהם?

זה לא רק טכנאי שבא להתקין

פורסם

שווה להתקשר ולבדוק אצלם, אם אתם מעוניינים בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים