עבור לתוכן

1700 ש'ח על הפרת התחייבות באורנג'?!?

Featured Replies

פורסם

לא סותר דבר?

אם אתה רוצה לקנות לבד את המכשיר - תעשה את זה. אתה פשוט תצא יותר מפוסד מהעסקה. כי אתה תשלם עליו מחיר מלא,

המכשיר בחינם זה דרך פרסום ומשיכת לקוחות? לא הבנתי את ההיגיון כא.

המכשיר בחינם נועד כדי לכבול אותה לחברה ל36 חודשים ושתעדיף להמשיך ולהיות איתה.

פורסם

לא סותר דבר?

המכשיר בחינם זה דרך פרסום ומשיכת לקוחות? לא הבנתי את ההיגיון כא.

המכשיר בחינם נועד כדי לכבול אותה לחברה ל36 חודשים ושתעדיף להמשיך ולהיות איתה.

הכוונה לקנות אותו לבד דרך המפעילה (אורנג\סלקום), אז זה יעלה המון ואתה תיצא מופסד

פורסם

גם במקרים הגרועים ביותר לא העלתי בדעתי שיש בנאדם שיקנה ממפעילה סלולארית את המכשיר בעלותו הרגילה X * 36 חודשים במכה אחת.

שמעתי על אנשים שקנו למשל את הN95 בזמנו ב700 ש"ח מזומן מאורנג'. אבל ממש לא ב2000 ש"ח כפי שעולה עלותו בפריסה ל36 חודשים.

בקיצור זה לא רלוונטי ואפילו לא פרקטי כי אני לא מכיר אחד שיחשוב לעשות את זה.

פורסם

הכי טוב זה שיש לך הרבה מכשירים

אחלה הנחות

רבים על זה שתישאר

מכשירים חינם.....

סלקום מפנקים אותי ;D

W705 חינם.....ועוד סתם כך אחרי ש"איבדתי" את ה K610I (הלך לשחות .....................לא שרד)

פורסם

הכי טוב זה שיש לך הרבה מכשירים

אחלה הנחות

רבים על זה שתישאר

מכשירים חינם.....

סלקום מפנקים אותי ;D

W705 חינם.....ועוד סתם כך אחרי ש"איבדתי" את ה K610I (הלך לשחות .....................לא שרד)

זה לא קשור למכשירים.

זה קשור לסכום שאתה מכניס לחברה..

אתה מודע לזה שאם יש לך 4 מכשירים ואתה מכניס להם 350 ש"ח לדוגמא, ולאחר יש מכשיר אחד שמכניס להם 400 ש"ח. אתה פחות חשוב בעיניהם..

פורסם

אתה משלם על המכשירים

כאשר אתה מצטרף לתוכנית הם מוציאים לך חשבונית מס אבל מציינים שהתשלום על המכשיר יהיה כחלק מהחשבונית החודשית ובצורה של תשלומים חלקיים בכל חשבונית , לכן כאשר אתה מחליט לעזוב , הם מחייבים אותך את יתרת התשלומים על המכשיר וכמו כן מכניסים לך את שאר התוכניות שהיתחייבת לרכוש נניח חבילת גלישה או "חרטבונה" אחרת .

מותר לשאול מדוע עזבת אותם ?

בדקתי את הנושא ומצאתי שההבדלים בין אורנג' לפלאפון הוא במחיר השירות , כלומר אתה מקבל אותו דבר רק בפלאפון אתה לא מקבל שירות ולכן אתה גם לא משלם עליו נניח חיסכון ( פחחח ) של מספר שקלים בכל חודש ( לי אישית חשוב השירות לכן אני מוכן לשלם עליו ) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים