פורסם 2009 באוקטובר 2316 שנים האם כיום בצאת וינדוס 7 קיימת משמעות לרכישת כרטיס תומך D11 בביצועי הכרטיס כלומר אני אחווה ביצועים משופרים ? אבקש דעה בהתבסס על ידע מקצועי
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים מי כמוני צריך לדעת את זה Vאנחנו סוטים מהנושא ואני בטוח שפותח התראד קיבל את התשובה שלו
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים האם כיום בצאת וינדוס 7 קיימת משמעות לרכישת כרטיס תומך D11 בביצועי הכרטיס כלומר אני אחווה ביצועים משופרים ? אבקש דעה בהתבסס על ידע מקצועי השיקול זה יותר לטווח ארוך אבל לא בהכרך רק למשחקים כרגע פה ושם יוצאים ממשקים לWIN ותוכנות מסוימות שנעזרות בDX ככה שכרטיס שתומך בגרסה יותר מתקדמת תאורטית יסחוב יותר זמן לדוגמה לממשק הירו של וויסטה היה צריך כרטיס תומך DX9 חוץ מזה אולי בעתיד יצאו משחקים שיחיבו DX11 -אני לא מדבר אתך על הזמן הקרוב אבל אולי עוד 3 שנים ויותר יצאו משחקים שמחיבים את זה וכרטיס DX11 שימכר היום אולי יוכל להריץ את אותם משחקים בהגדרות בינוניות -נמוכות לאומת זאת כרטיס DX10 לא יוכל (היו בעבר דברים דומים במעברים בין הDXים ) אבל אני בכל זאת הייתי מנסה לדחות את הרכישה בכמה חודשים ומחכה ליותר מבחר ובשלות של כרטיסי הDX11
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים מחבר ומה לגבי סידרת הhd 5XXX ?אינם בשלים מספיק לכך?למשל hd 5850 ו האפשרות היותר זולה ה hd5770
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים זה כבר שיקול של אם אתה רוצה לקנות דרג גבוה הרבה פעמים דרג גבוה לא משתלם מבחינת עלות תועלת תבין אלו כרטיסים מאוד חזקים יחסית להיום אבל גם מאוד יקרים ואני אישית מעדיף דרג בינוני גבוה במקום שעלות תועלת יותר משתלמים בדרך כלל
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים מחבר 5770 כרטיס חדש שנמצא במחיר ביניים ולא גבוה..השאלה אם הוא משתלם ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.