עבור לתוכן

עזרה בבחירת אוזניות, תקציב 300-400 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות בתקציב של 300-400 שקל, אפילו פחות אם אפשר.

המטרה: ניתוק מוחלט מרעשי רקע (במידה וזה אפשרי) וצליל נקי ויפה (באס חשוב!).

שהאוזניות יהיו נוחות להליכה איתם (לא כבד, ולא לוחץ מדי על הראש.

סוג אוזניות:קשת.

בנוסף לכל הדברים הללו חשוב לי שהאוזיות יהיו עמידות .

סגנון מוזיקה: רוק, כגון led zeppelin and nirvana

תודה מראש ערן.

פורסם
  • מחבר

\/\/\/\/

\/\/\/\/

\/\/\/\/

\/\/\/\/

בבקשה עזרה...

פורסם

אלו יהיו האידיאליות מהמבחר שיש בבאג- http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7682&perur=2&t=12&c=308

אני לא בטוח שאתה תהיה מעוניין לצאת איתם החוצה, אבל אם כן אתה תמיד יכול לחפש את ה-K414P גם כן של AKG שהם גם טובות, אך יותר קומפקטיות ויותר מתאימות לרחוב.

עריכה: שמתי לב עכשיו כי אתה לא רוצה שהאוזניות ילחצו לך על הראש. אז האוזניות הנ"ל לא יתאימו לך או שתרחיב את הקשת כמו שכולם עושים על ידי הנחת האוזניות על המארז מחשב או שזה פשוט יווצר לבד מבלאי טבעי.

פורסם
  • מחבר

שמעתי שהבאס שלהם מופרז, ואין במה לצלילים אחרים.

אני מעוניין לדעת איך הK440. והאם יש עוד משהו מומלץ.

תודה מראש ערן.

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה עזרה?

פורסם

קודם כל, אין צורך להילחץ אם לא ענו לך יומיים, אני מאמין שאתה לא תמות מזה וחס וחלילה אם "תהמר" לבד.. הרי אתה לא ילד קטן שצריך שיחזיקו לו את היד.

עכשיו, לאוזניות- ה-K518 הם האוזניות הכי טובות שתוכל להשיג במחיר הזה בהנחה ואנחנו מדברים על המבחר שיש בבאג. שוב פעם, אם אתה מחפש משהו פחות "חייזרי" ויותר קומפקטי תקח את ה-K414P שהם חלופה מצוינת ויותר קומפקטית.

מבחינת הבאס זה נכון, אבל אתה יכול לבצע "מודינג בלו-טאק" (החומר הכחול הדביק הזה של המורות מהיסודי.. :P ) שימתן את האוזניות ויוריד מהם מהבאס. אם לא זה ואתה אחד העם כמו רוב האנשים פשוט תשנה מעט את ה-EQ למצב בו הבאס יהיה פחות מודגש.

באשר ל-K440 אין לי שמץ של מושג, זה דגם יחסית חדש בשוק והם פועלות בטכנולוגיה "מיוחדת" של רעשיי נגד ויש להם גם מכשיר בנוסף שמפעיל את הרעשים באוזניות, המכשיר בסדר גודל של עוד נגן ממוצע בכיס, ככה שכך זאת בערבון מוגבל מבחינת הנפח כיס-תיק שלך.מלבד זה הבנתי מאנשים בודדים ברשת שהם לא התלהבו מהדגם.

אני ממליץ לך בסופו של דבר להחליט מה אתה קונה, זה הכסף שלך וחבל שתתבאס בסוף כי "זה מה שהמליצו" לי ואתה לא תקבל את מה שאתה מצפה לו. אם אתה יכול תאזין לפני זה לאוזניות ואז תקנה,לא בכל החנויות זה מתאפשר ולכן יש קניה עיוורת ופה זה רק המלצות ברשת ואן דן דינו לפי טעמך..

פורסם

K440 FWIR הן בעצם K414 עם סינון רעשים אקטיבי\ מה שלא תורם לאיכות סאונד.

אומרים שהHD228 החדשות של סנהייזר הן גם אחלה, תבדוק אותן גם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים